Драгана. Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 RYLAH and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 није панк, ал супер су Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Manastir Bradaca and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Шабца-лапца Шалим се-Шапца... Поред Јанка Веселиновића, Лазе Лазаревића, Михаила Сретеновића, Мике Митровића, Бранислава Лечића..., најбоље што је Мачва дала... До сада Iznedrio je Sabac i ''Kraljevski Apartman'', kao i mnogobrojne muzicke i glumacke, slobodno se moze reci, zvezde! Malo je ovde papira da se navedu svi vredni umetnici koji su iz Sapca potekli. Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 DankaM and Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука