Jadranka1 Написано Децембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2009 Једном приликом док је приносио кашичицу са св.Причешћем устима моје бебе,кап је пала на бебин скафандер.Питала сам шта да радимо са тим скафандером,а отац је рекао да очистим и спалим крпу којом сам чистила... Нема везе са темом,него се надовезах... Не бих много критиковала браћу римокатолике,бар неки ред имају.А у крају Србије у ком обитавам,обичај је да се деца не причешћују парне,а неке бабе кажу непарне године свог живота,па сад ти одкрсти то..-Мене то не дотиче,него само да напоменем да ни у нашем народу није баш све идеално што се Вере тиче...А тек оно да ли треба крстити пре године,а ако не,онда не сме пре навршене три...А јој...Ја сам рођена у рк средини,они сви крштени,а ја не знам ни шта је Васкрс...Ех,Србине... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2009 Svetim Tajnama treba da se Pricesti svesna osoba koja zna kakvu Tajnu prima u sebe ! Zato sam misljenja da ne treba posto poto voditi dete na Pricest ,bitno je da se sto brze Krsti po rodjenu i to je za decu sasvim dovoljno ! Dalje njihovo uzrastanje ka Hristosu treba da bude u skladu sa uzrastom deteta i roditeljskim usmerenjem! Ja sam se prvi put Pricestio u 18 ili 19 oj godini i bilo mi je veoma drago jer je to bio moj licni izbor i svesniji pristup Svetoj Casi ! Verovatno da su katolici to uveli iz prakticnih razloga sto ne znaci da je to pogresno ! ???, ???? ?? ????? ''????? ????'', ?? ??? ?? ?? ???? ?????? ?? ?????????, ??? ?? ?? ?? ????????, ??? ?? ?????? ???? ? ? ?????? ?????, ??? ?? ?? ?????????? ?? ????? ?? ???? ??????, ??????? ?? ????? ?? ??????? ? ?????????? ????? ?????? ??? ?????????. ?? ????? ???, ???? ???? ?? ???? ? ???? ??? ?? ?? ???, ??????? ??, ????? ?? ????????? ??????? ??????? ???? ?? ????? ''???? ??? ??????? ??? ??? ?????'', ?? ??? ?? ?????? ??, ?? ????? ??? ?? ????? ??? ???? ??? ???? ???? ??????, ???? ? ???? ? ????. ??????? ?? ?? ?? ?? ??????? ???? ?????? ???????? ?????????? ? ???? ? ??????? ???????????. ?? ??? ?? ?? ???? ????? ?? ?? ???? ??? ?? 18 ??? 19 ?????? ?????????, ???? ?? ?? ?????? ????? ... ?????? ?? ?? ?? ????? ??????????? ?? ??????, ? ?? ??? ???????? ????? ????????? ???? ? ??????????????? ?? ?????? ???????? ??? ?? ?????? ????, ???? ?? ?? ??????? ?????? ????? ? ?????? ??? ???? ??????? ???? ?? ???????????? ?????? ? ????? ? ????. ?????? ?? ??????? ?????? ????? ???????? ???? ?? ??????? ??? ????? ????, ? ?????? ?? ???? ???? ??????? ????? ???? ???????. ??? ?? ??? ?? ???????? ????????? ?????? ?????? ?? ?? ????????, ?? ?? ?? ???????? ????? ???? ???? ? ????????? ???? ?? ?????????? ?? ???????? ? ???????? ?????? ????. ????? ?? ?????, ???? ? ?? ???? ?? ?? ??????? ?? ?????? ??????? ??????, ? ??????? ?? ????? ? ???? ????? - ???????. ????? ????? ?? ?? ??? ???????? ?????, ?????? ??? ?? ?? ???????? ??? ?? ???? ?? ????? ??????? ??? ??????????, ? ?????? ????? ????? ????????????. ??? ?? ?????? ? ?? ???????? ??? ?????, ??? ?????, ??? ??? ?????? ???????, ???? ????? ???? ??????? ?????????, ??? ?? ?? ?? ?????? ?????? ? ??????. ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ?????? ?? ?? ?????, ???? ?? ???????? ?? ?? ?? ????????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука