Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Posebno:Tra%C5%BEi&search=papisa&go=Kreni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 iliti "papisa Ivana" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 у Швеци пензоси имају бесплатан такси...сви,каже моја другарица из Штохолма,али нико не иде таксијем него имају месечне за градски превоз...коментар мог деде...да је овде тако наши пензионери би на пиш . . е ишли таксијем Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 slede?a vest je ,verovatno,pas postao papski nuncije....šapopoloženje slede?eg tjedna-av! Srbija_smesko 0442_feel ?'? ??????!!! ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ? ????? ??, ?? ??? ?????? ????? ???????? ???????, ???? ?? ?? ??? ????? ????... ???? ?? ???.. ? ?? ?????? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Ако ммало озбиљније погледамо,дали се црква мења уважавајући неке "нове ствари" (са којима се не слажем,само износим мишљење),или је то Содома и Гомора на неки други начин...почетак краја... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ??? ????? ????????? ?????????,???? ?? ????? ???? ??????????? ???? "???? ??????" (?? ?????? ?? ?? ??????,???? ??????? ???????),??? ?? ?? ?????? ? ?????? ?? ???? ????? ?????...??????? ?????...???? ?? ????????...???? ??? ?? ??? ????? ?????? "????? ????? ?????" ,??? ?? ???? ???????? ?? ?????????????? ?????? ?????? ????? ???? ? ?????????? ????????????? ? ???????????? "???? ????? ?????" ??????? ????????? ?????? ??????? ???????,???????-??????? ???????? ? ?????,???????,??? ?? ?? ?????,?????? ? ?????????? ????? ?????????,????????? ??? ? ????????,??????????? ? ??????????? ?????? ???????? ?? ????? ??? ??????????? ????????? ??????,?? ????????? ??????,?????? ???????,? ?? ??? ? ?????? ????? ????. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Па у ШвеЦкој је баш јууупиии-дууууу!!!! Ух 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 а опет, откуд та религиозност код хомосексуалаца? некако ми је то међусобно искључиво.... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 а да не питам што није отишла у самостан и постала монахиња бећ је хтела да буде бискуп? боље да прекинем...куцаћу питања до сутра а ни милиметар ми неће бити ближи одговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Честитам. Постали сте бискуп(ица), бишоп(ица). prst ka gore БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Mi nemamo problema sa lezbejkama u svešteničkim redovima ali se srećemo sa drugim problemima. Mislim da je malo neumesto se laćati u tuđe stvari i izbore. Postavljam pitanje da li je gore sveštenica lezbejka ili sveštenik pedofil. Ljudi kojima dopadne neko ovakav imaju samo Boga kao vrhovnog sveštenika i to je u tom slučaju dovoljno. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 vladane,ko su -mi- i na šta konkretno misliš...malo mi je nejasno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 vladane,ko su -mi- i na šta konkretno misliš...malo mi je nejasno MI (ostali koji nisu luterani) - rimokatolici, ortodoksni, muhamedanci, hindu, šinto, aum-šrinjoko..... klapklap Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука