Александар Милојков Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ???????? ?? ??????? ??????? ?????? ???????? ??? ????? ?? ???? ???????? ???? ?? ??????? ??????. ??? 55-??????? ????, ????? ??????????? ??????, ????????? ?? ?? ??????? ?????????? ????? ? ?????????. ????????? ?????????? ??????? ?? ? ?????? ? ????????? ? ??????, ? ????????? ???????? ?????????? ????. ?????? ?????????? ???????, ??? 78 ?????, ??????? ???????? ??????????? ?????, ?????? ?? ?????????????? ?? ????? ?? ?????? ????????????. ??????? ??????, ??? ????? ???????? ?? ?????? ???????? ?????????????? ???????. klapklap klapklap ???????? ?????. ??? ??? ?? ?? ????. ??????? ?? ?? ?? ???????? ?? ?? ? ????? ?????? ???? ?????, ? ?? ???? ?? ??????? ?? ??????? ?? ???? ????????? ?????? ?????. "????????" ?? ????? ???? ?????? ?? ?????????? ?????????? ??????? ?????. ????, ? ? ??????????? ?????????? ??????? ??? ???? ?? ???? ????? ??? ????????, ??? ??? ? ? ??????????? ????? ????????? ???? ?? ???? ????? ??? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 vladane,ko su -mi- i na šta konkretno misliš...malo mi je nejasno MI (ostali koji nisu luterani) - rimokatolici, ortodoksni, muhamedanci, hindu, šinto, aum-šrinjoko..... klapklap hvala....slažem se da treba da se bavimo sobom i svojom crkvom... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Довољно је прочитати наслов теме па да немаш више ништа да кажеш... Ја и не прочитах више од наслова... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 ??????? ?? ????????? ?????? ???? ?? ?? ????? ???? ????? ?? ?????... ?? ? ?? ???????? ???? ?? ???????... ???, ??? ?? ????? ?????? ??????? 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 ? ????, ????? ?? ???????????? ??? ??????????????? ?????? ?? ?? ?? ????????? ?????????.... 0202_238?? ?? ?????? ???? ?????, ?? ?? ???? ????. :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 slede?a vest je ,verovatno,pas postao papski nuncije....šapopoloženje slede?eg tjedna-av! ???? ?? ?? ????.... 0110_hahaha "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 slede?a vest je ,verovatno,pas postao papski nuncije....šapopoloženje slede?eg tjedna-av! ???? ?? ?? ????.... 0110_hahaha ?? ??? ???? ???? ??? ????????????. ?????? ?? ?? ?? ???? ?????????????? ????????. ??????? ?? ??????? ??? ??? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 "...Evropsko hrišćanstvo je, to ne treba kriti, na ivici smrti. Sekularizam i modernizam nagrizli su i rimokatoličku i protestantske zajednice. Sve manje dece u Evropi se krštava (u Francuskoj oko desetak posto!), a najveći broj rimokatoličkih župnika širom kontinenta su Poljaci – matične zemlje nemaju dovoljno zainteresovanih za svešteničku službu. Protestanti su počeli da rukopolažu žene za biskupine i pastorine, što je sramna izdaja minimalnih osnova hrišćanstva. Dogmatskog jedinstvo nema, i haos je opšti. Islam postaje duhovna sila, ne samo zbog imigracije, nego i zato što mnogi Evropljani postaju muslimani. Netradicionalne religije, poput Nju Ejdža, i totalitarne sekte takođe drže pažnju Evropljana. širi se i “harizmatski” pentekostalni neoprotestantizam..." "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Све је ово истина. Сада, прст на чело драги моји Православци и да се упитамо где смо ми у свему томе? Шта нам је чинити? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 natrag,ka ocima 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 natrag,ka ocima 0104_cheesy???? ?????????,??? ???????? ????? ?? ?? ???? ??????!???? ????? ??????????? ? "????????" ????? ???????,???????? ??????????,?????,?????,????????...????? ???????????? ????? ??????? ?? ????????!????? ???,???????? ?? ??????,?????? ????? ???? ??? ?????,??? ??? ???????,?????? ?? ???? ?? ??? ????? ?? ??????...? ???? ?????,???? ??????????? ?? ?? ?????? ? ?????? ??????,???? ?? ???????? ????? ??????? (??????? ??????? ???????).??? ?? ??????-??????!??? ?? ???????-?? ????? ??!?? ??? ??????? ???? ?? ?? ????? ? ?????? ???? ????? ??????? ??? ?? ?? ???????? ?????? ??????????.?? ?? ???? ??????,?????? ??????????,?? ?? ???? ????? ??????? ??????? ??????.?? ???????? ????,????? ?? ???? ??? ?? ??????? ???? ?? ??????? ??? ????????! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 natrag,ka ocima 0104_cheesy ?????, ???? ?? "??????" ?? ?????.......?! 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> ???? ???????????.... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Па за Бога је натраг у ствари напред... 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 slede?a vest je ,verovatno,pas postao papski nuncije....šapopoloženje slede?eg tjedna-av! 0409_feel starece dada 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 sledeća vest je ,verovatno,pas postao papski nuncije....šapopoloženje sledećeg tjedna-av! sFun_bat klapklap aman klapklap 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука