Jump to content

Лезбејка из Шведске постала бискуп

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

???????? ?? ??????? ??????? ??????

???????? ??? ????? ?? ???? ???????? ???? ?? ??????? ??????. ??? 55-??????? ????, ????? ??????????? ??????, ????????? ?? ?? ??????? ?????????? ????? ? ?????????.

????????? ?????????? ??????? ?? ? ?????? ? ????????? ? ??????, ? ????????? ???????? ?????????? ????. ?????? ?????????? ???????, ??? 78 ?????, ??????? ???????? ??????????? ?????, ?????? ?? ?????????????? ?? ????? ?? ?????? ????????????. ??????? ??????, ??? ????? ???????? ?? ?????? ???????? ?????????????? ???????.

klapklap klapklap

???????? ?????. ??? ??? ?? ?? ????. ??????? ?? ?? ?? ???????? ?? ?? ? ????? ?????? ???? ?????, ? ?? ???? ?? ??????? ?? ??????? ?? ???? ????????? ?????? ?????. "????????" ?? ????? ???? ?????? ??  ?????????? ?????????? ??????? ?????. ????, ? ? ??????????? ?????????? ??????? ??? ???? ?? ???? ????? ??? ????????, ??? ??? ? ? ??????????? ????? ????????? ???? ?? ???? ????? ??? ????????.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

vladane,ko su -mi- i na šta konkretno misliš...malo mi je nejasno

MI (ostali koji nisu luterani) - rimokatolici, ortodoksni, muhamedanci, hindu, šinto, aum-šrinjoko..... klapklap

hvala....slažem se da treba da se bavimo sobom i svojom crkvom...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

slede?a vest je ,verovatno,pas postao papski nuncije....šapopoloženje slede?eg tjedna-av!

Постављена слика

???? ?? ?? ????....  joooj  0110_hahaha

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

slede?a vest je ,verovatno,pas postao papski nuncije....šapopoloženje slede?eg tjedna-av!

Постављена слика

???? ?? ?? ????....  joooj  0110_hahaha

?? ??? ???? ???? ??? ????????????. ?????? ?? ?? ?? ???? ?????????????? ????????. ??????? ?? ??????? ??? ??? ?? ?????.

Подели на овим сајтовима

"...Evropsko hrišćanstvo je, to ne treba kriti, na ivici smrti. Sekularizam i modernizam nagrizli su i rimokatoličku i protestantske zajednice. Sve manje dece u Evropi se krštava (u Francuskoj oko desetak posto!), a najveći broj rimokatoličkih župnika širom kontinenta su Poljaci – matične zemlje nemaju dovoljno zainteresovanih za svešteničku službu. Protestanti su počeli da rukopolažu žene za biskupine i pastorine, što je sramna izdaja minimalnih osnova hrišćanstva. Dogmatskog jedinstvo nema, i haos je opšti. Islam postaje duhovna sila, ne samo zbog imigracije, nego i zato što mnogi Evropljani postaju muslimani. Netradicionalne religije, poput Nju Ejdža, i totalitarne sekte takođe drže pažnju Evropljana. širi se i “harizmatski” pentekostalni neoprotestantizam..."

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Све је ово истина. Сада, прст на чело драги моји Православци и да се упитамо где смо ми у свему томе? Шта нам је чинити?

Подели на овим сајтовима

natrag,ka ocima 0104_cheesy

???? ?????????,??? ???????? ????? ?? ?? ???? ??????!???? ????? ??????????? ? "????????" ????? ???????,???????? ??????????,?????,?????,????????...????? ???????????? ????? ??????? ?? ????????!

????? ???,???????? ?? ??????,?????? ????? ???? ??? ?????,??? ??? ???????,?????? ?? ???? ?? ??? ????? ?? ??????...? ???? ?????,???? ??????????? ?? ?? ?????? ? ?????? ??????,???? ?? ???????? ????? ??????? (??????? ??????? ???????).??? ?? ??????-??????!??? ?? ???????-?? ????? ??!?? ??? ??????? ???? ?? ?? ????? ? ?????? ???? ????? ??????? ??? ?? ?? ???????? ?????? ??????????.?? ?? ???? ??????,?????? ??????????,?? ?? ???? ????? ??????? ??????? ??????.?? ???????? ????,????? ?? ???? ??? ?? ??????? ???? ?? ??????? ??? ????????!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

0409_feel starece dada 0110_hahaha

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...