Јаков. Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=34WJIs6Usqg Obratiti pažnju na stihove... Иван and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Док борбазазаверу велича једног непокајаног безумника, у исто време воде прљаву (и мора се рећи - јадну) кампању против +Давида. Јадни су, јадни су... Трансфер блама. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Како ми је иритантно то грешни. Кад сам први пут чуо то окренуо ми се желудац. Шта, он је у већем покајању од свих? Шта, увек је свестан своје свагдаприсутне грешности... шије ми га Ђура... у мом селу то зову гордост. Andre Williams and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Ау бре! А могли су и неког бољег гуслара да нађу, реално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Bas sad gledam ovaj klip,pa nema Artemije malo monaha sa sobom ima ih skoro 15 20 na ovom klipou,sta je bilo sa njima jer su oni iskljuceni iz crkve ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Treba da se stidim sama sebe: pišem nešto relativno važno, a u pozadini mi ide ovaj guslar, complete edition w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 odlična stvar za lečenje konstipacije DankaM, Лидија Миленковић and antics је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 odlična stvar za lečenje konstipacije Jes', dođe neki kreativni naboj dok slušaš ovo w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Jes', dođe neki kreativni naboj dok slušaš ovo Баш тако, па онда, неминовно дође и креативно пражњење wc joj w.a.mozart and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Јој, видео сам гуслање на тему милојевског Грешника. А већ једно време пратим његове клипове. Баш су онако гастро-ентеролошки Гледај овај на пример. Пази символику: уска стаза којом се пење навише, долазе људи из даљине, Грешник на челу колоне, застаје поред камере као поред храста са записом, као нехајно изговори мисао, а одушевљени камерман баца поглед к небу... DankaM је реаговао/ла на ово 1 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Sta vidite kao mogucnost pravazilazenja ovog problema sa kojim se Crkva suocava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Акцију. Које нема. Силазак међу народ. За који нема идеје како би се одвијао. Иван and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Јој, видео сам гуслање на тему милојевског Грешника. А већ једно време пратим његове клипове. Баш су онако гастро-ентеролошки Гледај овај на пример. Пази символику: уска стаза којом се пење навише, долазе људи из даљине, Грешник на челу колоне, застаје поред камере као поред храста са записом, као нехајно изговори мисао, а одушевљени камерман баца поглед к небу... земљо отвори се RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 @@Иван, Pazi, to je režija, ono kao, EPP greengrin Spontano... Fali im muzička podloga... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 da to vrlo vazno, da svestenstvo sidje medju narod. kao sto je bacuska Ivan dosao do nas. upravu ste u potpunosti w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука