Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Izvinite za 1405_love ali da li vidite da se tekst u potpisu Age mesa sa Medinim postom i pre sam primetila na nekoliko mesta da je cudno na kraju...ne znam koji postovi su u pitanju...da li to samo ja vidim... ??????, ?????? ?? ?? ? ?????? ????, ????? ??? ??? ?????? ?? ???????, ? ???? ???? ?? ? ??????? ?? ???????? ????? ?????????? ? ???? ??????? ????? ... ??? ???? ????, ????? ?? ?????? ?? ?? ?? ??, ?? ?? ?????? ??? ?? ?? ??????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Nista meni ne smeta nego samo sam htela skrenuti paznju na to. A vase sam primetila jer je veci tekst i to je to... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 klapklap E oni tetovirani nisu daleko od ovih s....!!! sokiran http://www.wimdelvoye.be/rescale.php?image=images/catalog/image_1115.jpg&width=800 Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Ово се неко учио да тетовира на свињама .... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 мама фићо, мислим да није у реду да се икона Божја - човек - упоређује са свињом, приде пошто се и Бог отелотворио у људском телу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ???? ????, ?????? ?? ???? ? ???? ?? ?? ????? ????? - ????? - ????????? ?? ??????, ????? ????? ?? ? ??? ??????????? ? ??????? ????.????? ??? ?? ?????? ???? ???????......???? ?? ?? ????? ????????. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 мама се шалила...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ???? ????, ?????? ?? ???? ? ???? ?? ?? ????? ????? - ????? - ????????? ?? ??????, ????? ????? ?? ? ??? ??????????? ? ??????? ????. klapklap U vezi tetovaze setih se onog kad Gospod istera demone iz coveka i preseli ih u s.....Pa pomislih kad bih se covek opametio i ne ruzio svoje telo od Boga dato,oprostite ako sam vas uvredila nije mi to bila namera! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 U vezi tetovaze setih se onog kad Gospod istera demone iz coveka i preseli ih u s.....Pa pomislih kad bih se covek opametio i ne ruzio svoje telo od Boga dato, ????? ?????????! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 oprostite ako sam vas uvredila nije mi to bila namera! ???? ???? ?????? ??? ????? ????????! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ???? ????, ?????? ?? ???? ? ???? ?? ?? ????? ????? - ????? - ????????? ?? ??????, ????? ????? ?? ? ??? ??????????? ? ??????? ????. 0110_hahaha U vezi tetovaze setih se onog kad Gospod istera demone iz coveka i preseli ih u s.....Pa pomislih kad bih se covek opametio i ne ruzio svoje telo od Boga dato,oprostite ako sam vas uvredila nije mi to bila namera! ?????????! 0110_hahaha 0110_hahaha 319.gif stadaradim 0202_238 ??? ?????? joooj 8086.gif bendoff https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0123_bendoff.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука