Jump to content

Квази-духовност

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Izvinite za 1405_love ali da li vidite da se tekst u potpisu Age mesa sa Medinim postom i pre sam primetila na nekoliko mesta da je cudno na kraju...ne znam koji postovi su u pitanju...da li to samo ja vidim...

??????, ?????? ?? ?? ? ?????? ????, ????? ??? ??? ?????? ?? ???????, ? ???? ???? ?? ? ??????? ?? ???????? ????? ?????????? ? ???? ??????? ????? ...

??? ???? ????, ????? ?? ?????? ?? ?? ?? ??, ?? ?? ?????? ??? ?? ?? ??????.

Подели на овим сајтовима

klapklap

E oni tetovirani nisu daleko od ovih s....!!!  sokiran

http://www.wimdelvoye.be/rescale.php?image=images/catalog/image_1115.jpg&width=800 

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

мама фићо, мислим да није у реду да се икона Божја - човек - упоређује са свињом, приде пошто се и Бог отелотворио у људском телу.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

???? ????, ?????? ?? ???? ? ???? ?? ?? ????? ????? - ????? - ????????? ?? ??????, ????? ????? ?? ? ??? ??????????? ? ??????? ????.

????? ??? ?? ?????? ???? ???????......???? ?? ?? ????? ????????.  klapklap
Подели на овим сајтовима

???? ????, ?????? ?? ???? ? ???? ?? ?? ????? ????? - ????? - ????????? ?? ??????, ????? ????? ?? ? ??? ??????????? ? ??????? ????.

klapklap

U vezi tetovaze  setih se onog kad Gospod istera demone iz coveka i  preseli ih u s.....Pa pomislih kad bih se covek opametio i ne ruzio svoje telo od Boga dato,oprostite ako sam vas uvredila nije mi to bila namera!

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

U vezi tetovaze  setih se onog kad Gospod istera demone iz coveka i  preseli ih u s.....Pa pomislih kad bih se covek opametio i ne ruzio svoje telo od Boga dato,oprostite ako sam vas uvredila nije mi to bila namera!

?????????!  0110_hahaha 0110_hahaha 319.gif stadaradim 0202_238

??? ??????  joooj joooj joooj  8086.gif bendoff https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0123_bendoff.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...