Jump to content

Патологија еклисиологије

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif

Подели на овим сајтовима

Ја је познајем лично зове се Љиља али не знам како се презива. Моја сестра се са њом нешто дружила раније. Срео сам је само једном и нисам водио никакве верске разговоре са њом, била је љубазна. Сестра ми је рекла да се бави некаквим мисионарским радом. Моја сестра нема појма о зилотима не знам ни како се повезала са њом. Нешто јој је причала о вери али невезано са зилотским темама. Срећа прекинуле су одавно контакт. Кад сам видео снимак јутрос запрепастио сам се кад сам је познао и кад сам видео какве глупости прича. Треба бити обазрив данас. Ето ја нисам имао појма о овој жени а она нешто петљала са мојом породицом.     

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Овакав начин мисионарења неће никад да донесе плода, иако ова жена сигурно има добре намере. Напротив, само је на подсмех. Данас треба заиста треба бити безазлен као голуб, а мудар као змија.

Подели на овим сајтовима

Реч је о Љиљани Пећанац. Моје мишљење је да је она већ дуго у прелести, и да је психички оболела.

Иамо сам прилике да је слушам у Кући Ђуре Јакшића, када је наглас говорила да Црква треба да се подели на истинске и оне друге. Била је хапшена(не знам да ли и осуђена)за неке проневере, јер је узимала новац од људи за одлазак у Свету зенљу, а нико је после није видео.

Много пута је коментарисала неке ствари о којима нема појма, и правила поделе, и својим језивим лудовањем људе застрашивала Црквом и вером, и тако их засигурно удаљавала од Цркве.

Нема баш никакве користи било шта од ње постављати на овај сајт, осим да људи виде шта значи бити верски фанатик.

Подели на овим сајтовима

"Уста говоре од сувишка срца"...

Погледајте само с каквим немиром говори, наметљиво, острашћено, самозадовољно, театрално, истурајући себе, своју "побожност" и "знање" у први план, а осуђујући и вређајући друге људе, епископе, претећи Божјим казнама...

Нека им се Бог смилује и уразуми их...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Овај их снимао малтене да прави будале од њих, а они се развезали... Каква црна оваква `проповед`, ови су за епитимију ћутања( у смислу оваквог `мисионарења`) на мало дужи рок.

Иначе, гледао сам већ ово пре једно месец-два...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Мени је посебно криминалан овај јадни младић са њом.  1317_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha

Дечко 3 реченице не уме да споји.....а мисионарио би....

Пази рефрен "Јел ти знаш да би Бог могао сад......"  и ондак 15 варијација на тему......

leteti leteti leteti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...