Гости Guest - . . .- Написано Септембар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Сајт који је многима променио живот, верујем набоље, слави четрнаести рођендан. Да буду овако добри и даље! Драшко and kron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Znaš li kako je dobio naziv? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Читао сам о томе, знам... Али ево, можеш овде да поставиш текстове слободно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Ma ništa samo sam pitao ajde da napišem za one koji ne znaju. UkratkO. Tvorci Google-a su otišli da predaju zahtev za web hosting, hteli su da ga nazovu po broju koji predstavlja 10100. Medju malo su pogrešili jer se 1010T zove googol. Tako sam barem ja čuo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 То је прича из Саганове књиге "Космос" где он пише о једном свом пријатељу научнику који је покушавао да смисли назив за неки веома велики број (10 на ко зна шта), па онда питао своје дете (које је још било беба), а оно одговорило нешто у стилу "гугуглглгл"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Ne to je istinita priča, mislim nije baš takva. Tete je tada imalo jedo 5-6 godina, ali je kasnije postalo jiš veći matematičaj od ćaleta. Sad ću da pokušam da nađem sve to pa kačim ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Milton Sirotta sa 9 godina je smislio taj naziv, a bio je sin Edward-a Kasner-a Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Хепи брздеј 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2012 Neka mu je srecan rodjedan, da nam je ziv i zdrav i pozivi 1000 godina http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука