Пајко Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Ма пусти то човјече,није то вриједно никаквог вербалног ринга,Ти си Србин,шта ти је,буди уз свог,уз Бога,али ме чуди опет Ви или Ти кажеш Bosanac je своју вјеру бранио,ма човјече како бранио,пљувао,да ли си ти крштен,па он говори да су наши крстови за плашење вампира,говори да су наши свештенослужитељи злочинци,итд.Бог ми је свједок и сав овај форум,а Ти кренуо да удараш по своме,шта је то ушло у Тебе,ђавоља магија,тај вехабија расколник који гата,сихире ти бацио,ма пусти то човјече,прекрсти се и идеш даље. Мој љубав за Бога и човјека потврђена је мојим дјелима и мене попусти мало жив био Ти мени. Читај мало човјече ради на себи,моли се... Рекао сам да Босанац заступа своју веру. Ви сте се обострано пљували и то говори о вама какви сте. Читао сам како се препуцавате и нисте зид између вас померили ни милиметар. Знаш из ког филма је оно: ''Да се ви школовани нешто питате...?''. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Angelus Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Рекао сам да Босанац заступа своју веру. Ви сте се обострано пљували и то говори о вама какви сте. Читао сам како се препуцавате и нисте зид између вас померили ни милиметар. Знаш из ког филма је оно: ''Да се ви школовани нешто питате...?''. То је нотурна неистина,ја браних браник наше вјере њеним Истинама и догматима,честито,како учих од великих људи који спознаше Христову Истину и проповиједаше је на најбољи могући начин народу,а овај је несрећник Ваш пријатељ је само пљувао по томе,а Ви стојите уз његовове расколничке ставове,тако молим администратора да ове нотурне лажи што прије оповргне. Дакле књига Клауса Кенета је врхунска вриједност,како писано штиво,тако још веће духовно благо за сваку нову душу која прилази Христу и свима нама који томе тежимо. Видим човјече Ви се желите опасно свађати,па ево ја Вас по том питању напуштам,а и иде вечерња молитва,па и Вас позивам на њу. Збогом! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 То је нотурна неистина,ја браних браник наше вјере њеним Истинама и догматима,честито,како учих од великих људи који спознаше Христову Истину и проповиједаше је на најбољи могући начин народу,а овај је несрећник Ваш пријатељ је само пљувао по томе,а Ви стојите уз његовове расколничке ставове,тако молим администратора да ове нотурне лажи што прије оповргне. Дакле књига Клауса Кенета је врхунска вриједност,како писано штиво,тако још веће духовно благо за сваку нову душу која прилази Христу и свима нама који томе тежимо. Видим човјече Ви се желите опасно свађати,па ево ја Вас по том питању напуштам,а и иде вечерња молитва,па и Вас позивам на њу. Збогом! Па видим да си га превела у Православље својим знањем. Он не може бити расколник јер није наше вере. Ту књигу, за сад, не желим да читам и из тог разлога нисам критиковао књигу. Погрешно си схватила сестро. Не мораш да ми персираш уколико желиш да се оградиш од мене. Помоли се и за мене грешнога БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука