Jump to content

нове личне карте

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Elektronski logor" je film iza koga ne stoji Crkva, rađen je od ko zna koga i sa ko zna kakvom namerom, bez blagoslova Crkve. Obiluje poluistinama i dezinformacijama i vodi u jednu bolesnu apokaliptičku "duhoivnost".

Što se tiče LK sa čipom, potpuno se slažem sa stavovima Sanje i astronauta, koji su saglasni sa stavom naše Crkve.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 58
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

? ?? ?? ?????? ?? ????? ?????? ?? ?? ?? ?? ????? ?? ??????????.

?? ??? ????? ??? ??? ???? ?? ?????? ????????,?? ???? ???? ??.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Литературе светих Отаца, светогорских искусних преподобних Стараца можемо дођи до закључка да се нове Л.К не требају узети!!!

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

?????? ????, ?????????????? ??.

???,???? ?? ??????????,??? ???????? ?? ?? ??????????,????? ??????? ? ??????????? ??? ??? ???? ???,??? ???????????? ????????? ???? ?? ??????? ? ??? ?? ?? ????? ? ??? ?? ??? ????,?????? ??????? ?? ? ??? ?. ??????.

?? ?? ?? ?????? ?????? ?? ????? ?????? ???? ????? - ???? ?? ?????.

Подели на овим сајтовима

Лично сам узео л.к. без чипа, и сматрам то важним. Али не најважнијим у животу, и најважнијим за спасење.

Са киме год да разговарам о тој теми, а да је ван Цркве, поменем да није у реду што јавност није више обавештена о ставу Цркве, као и о ставу оних који су против чипованих докумената. Мислим овде на НВО За живот без жига, и свака им част на њиховом озбиљном раду и труду.

Погледао сам филм Електронски лигор, и не лежи ми. За разлику од филмова Жиг звери, и осталих, који су језиви, и који ни у чему не сведоче веру, нити смиреност Духа. Па ко ће нормалан после гледања оваквих филмова, пожелети да  сматра парвославну веру за ону која ослобађа?

Што се тиче узимања пасоша, питам: ако неко да благослов свом духовном чаду да не узима нови пасош, да ли је тај духовник свестан да брани свом духовном детету да оде у Свету земљу, на Свету Гору... То је за мене катастрофално. Због тога се не слажем.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ako prihvatimo pocetak, l.d. i tako to, onda nam vise povratka NEMA!Posle dolazi i cip, i kontrola i pracenje, izvini ali ja nisam ni stoka na meni narezak da me provlace kroz kompjuter kad god udahnem vazduh...

Lisna dokumenta nisu opasna kao zig na desnoj ruci ili celu ali ipak ne treba prihvatati NIKAKO! dobrodosli

Подели на овим сајтовима

Овакве личне карте и пасоши немају ништа са тзв. "жигом звери", и зато им се Црква озбиљније и не противи. Нећете наћи ни једно једино саопштење, ни једну једину ЗВАНИЧНУ одлуку наше Цркве о томе да не треба или да се не сме узети ЛК са чипом, или нови пасош, тако да и многи епископи и свештеници користе оваква документа.

Подели на овим сајтовима

Мене баш интересује да ли ће они људи који сада категорично и одлучно тврде да неће узети Б. документа,остати при тој одлуци када дође тренутак истека њихове старе личне карте,баш ме занима да ли ће се повући у планине или села и оставити свој посао,компијутер и своју животну свакодневицу.

Подели на овим сајтовима

Сама по себи "Биометријиска процедура" је ЛОША!!!

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Facebook ?? ????? ???????? ?? ???????????? ????? ?????.

Pa zasto kad tako mislis si jos uvek tamo?To kaze i moj sin ali nikako da prestane da ga konzumira! 0104_cheesy

?? ?? ????? ?? ????? ????? ????? ??? ????? ???????,?????? ??? ?? ???? ?? ???  :smiley:

? ?????? ? ??????? ?? ????.

????, ??? ?? ??????? ?? ????????, ??? ???? ????? ???? ???????? ?? ?? ???????? ??? ?? ????? ? ?? ??? ??? ?????  dobrodosli

Подели на овим сајтовима

Eto i Meda je upravu, sad te prate svuda preko telefona, neta, satelita, kartica..idi bre covece... dobrodosli

Подели на овим сајтовима

Meni ovo sa li?nim kartama uopšte nije jasno. Kakav je sad ovo fanatizam?

Život hriš?anina nema veze sa tim kakvu ?e li?nu kartu imati. Baš ?e nam Bog gledati li?na dokumenta- smešno!

.............???? ?? ?? ?? ?? ????? ????? ??? ??? ?????...

dobrodosli

RFID (Radio-frequency identification)

http://en.wikipedia.org/wiki/Rfid

''???'' ???? ?? ????? ? ????????? ???????? ?? ????????????? ??????????????? ????????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...