Jump to content

нове личне карте

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mozda je na forumu vec bilo reci o novim licnim kartama(nisam uocila) ,ali evo jos jednog klipa na tu temu-

говори монах Николај,владика Никанор и др.

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 58
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Facebook је много опаснији од биометријске личне карте.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Facebook ?? ????? ???????? ?? ???????????? ????? ?????.

Pa zasto kad tako mislis si jos uvek tamo?To kaze i moj sin ali nikako da prestane da ga konzumira! 0104_cheesy

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

Facebook ?? ????? ???????? ?? ???????????? ????? ?????.

Pa zasto kad tako mislis si jos uvek tamo?To kaze i moj sin ali nikako da prestane da ga konzumira! 0104_cheesy

?? ?? ????? ?? ????? ????? ????? ??? ????? ???????,?????? ??? ?? ???? ?? ???  :smiley:

? ?????? ? ??????? ?? ????.

Подели на овим сајтовима

Meni ovo sa li?nim kartama uopšte nije jasno. Kakav je sad ovo fanatizam?

Život hriš?anina nema veze sa tim kakvu ?e li?nu kartu imati. Baš ?e nam Bog gledati li?na dokumenta- smešno!

.............???? ?? ?? ?? ?? ????? ????? ??? ??? ?????...

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Meni ovo sa li?nim kartama uopšte nije jasno. Kakav je sad ovo fanatizam?

Život hriš?anina nema veze sa tim kakvu ?e li?nu kartu imati. Baš ?e nam Bog gledati li?na dokumenta- smešno!

.............???? ?? ?? ?? ?? ????? ????? ??? ??? ?????...

crvenilo

A od koga ste to ?uli i nau?ili? I otkud znate da je to ta?no? confused.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

Подели на овим сајтовима

Сања у праву си. Узимање ове или оне личне карте не даје за право никоме да људе одваја од Цркве, нити да тумачи да се тиме губи спасење, благодат...то су глупости. 

Наравно да не треба да пристајемо на жигове, али ко је то помињао у овој теми? Брате искушениче, прати наслов и садржај. Ако те страши рифид чип, онда га искушениче постави као посебну тему, и распиши се.

Мислим да ће зилотизирање удаљити многе од Цркве-нарочито почетнике. Плашимо их које каквим чудима. Изгуби се силно време у томе. Дођу да погледају ову тему, а неко им пише о нечему што није ни поменуто.

Ко може нека потражи књигу ђакона Оливера Суботића "Човек и информационе технологије", и може да сазна нешто много више о овој теми од наших разглабања. Потражите и по сајтовима, има много предавања које је ђакон Оливер одржао.

П.С.Тако су неуки хришћани пре пар деценија плашили и застрашивали народ да се у бар кодовима прехрамбених производа крије жиг антихриста, жиг звери...а данас сви видимо да су то биле пролазне и непотребне глупости. А много је времена на то утрошено.

Не замери искушениче, не мислим само на тебе. Код многих је тенденција да се распреда о овоме. Па браћо, напишите и ви неку књигу, уколико ово сматрате изузетно важном темом. Мало је ђакон Оливер на оволико нас.

Подели на овим сајтовима

???? ? ????? ??. ??????? ??? ??? ??? ????? ????? ?? ???? ?? ????? ?????? ?? ???? ?????? ?? ?????, ???? ?? ?????? ?? ?? ???? ???? ???????, ????????...?? ?? ????????.  

?? ??????? ???????? ???? ??????????? ?????, ???? ??? ???????? ? ??????? ?? ?? ?????????. ? ????? ???? ????? ???? ?? ?????? ? ??? ??????? ?????? ? ??? ?? ??????  8084.gif

http://video.google.com/videoplay?docid=-2220041310339723282&ei=4NP3SofTIs6z-AaZ3NmpBg&q=Elektronski+Logor&hl=en#

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Ja sam svesna u kom vremenu živimo, ali ovo sa ličnom kartom naginje fanatizmu i nema nikakve logike.

Ja verujem u Boga, pravoslavne sam vere i trudim se da ugodim Bogu, ali sa ovim oko lične karte nikako ne mogu da se složim...

Sve je to plod nečije mašte, nepoznavanja Biblije i nerazumevanje izvornog hrišćanstva.

Znamo šta se podrazumeva pod hrišćanskim životom. Ako neko ne razume da je sve u duši ljudskoj i kako treba da se ponašamo prema bližnjima, neka još jednom pročita "Besedu na gori".

Lakše je ispunjavati FORMU hrišćanstva, ali SUŠTINA je u LJUBAVI jer "ljubav mnogo greha pokriva", kaže Hristos.

On, Isus, je jasno rekao da se svi zakoni ispunjavaju u jednom "Ljubi bližnjeg svog kao sebe samog".

I ko nema ljubavi- ništa je...

Nemojte da dodajete bespotreban teret ljudima i da zastrašujete nekim stvarima koji su plod nečije uobrazilje.

Zaista na taj način možete one koji su početnici oterati i, ne daj Bože, oni će se prikloniti nekoj sekti ako uvide da ste nerazumni u nekim učenjima...

Подели на овим сајтовима

???? ? ????? ??. ??????? ??? ??? ??? ????? ????? ?? ???? ?? ????? ?????? ?? ???? ?????? ?? ?????, ???? ?? ?????? ?? ?? ???? ???? ???????, ????????...?? ?? ????????.   

??????? ?? ?? ????? ?? ?????????? ?? ??????, ??? ?? ?? ?? ??????? ? ???? ????? ????? ??????????, ????? ?????? ? ???????. ??? ?? ?????? ????? ???, ???? ?? ?????????? ??????? ??? ??????? ????, ? ??????? ??.

?????? ?? ?? ???????????? ??????? ????? ?? ?????-???????? ?????????. ??????? ?? ???? ?????? ??????. ?????? ?? ????? ????? ? ????. ???? ?? ????????? ??? ????, ? ???? ?? ???? ? ?????? ??? ???? ?? ????????.

?? ???? ???? ??????? ????? ?????? ??????? ???????? "????? ? ???????????? ???????????", ? ???? ?? ????? ????? ????? ???? ? ???? ???? ?? ????? ??????????. ????????? ? ?? ?????????, ??? ????? ????????? ???? ?? ????? ?????? ??????.

?.?.???? ?? ????? ???????? ??? ??? ???????? ??????? ? ???????????? ????? ?? ?? ? ??? ???????? ???????????? ????????? ????? ??? ??????????, ??? ?????...? ????? ??? ?????? ?? ?? ?? ???? ???????? ? ?????????? ????????. ? ????? ?? ??????? ?? ?? ????????.

?? ?????? ??????????, ?? ?????? ???? ?? ????. ??? ?????? ?? ?????????? ?? ?? ???????? ? ?????. ?? ?????, ???????? ? ?? ???? ?????, ??????? ??? ???????? ???????? ?????? ?????. ???? ?? ????? ?????? ?? ??????? ???.

Slažemo se u potpunosti... 8084.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...