R.Žiskar Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 У Новом Пазару одржана протестна шетња без инцидената НОВИ ПАЗАР – У Новом Пазару данас је одржана протестна шетња поводом објављивања дела филма „Невини муслимани”, који је у муслиманском свету доживљен као омаловажавање пророка Мухамед. Протестна шетња, коју су организовали навијачи фудбалског клуба Нови Пазар „Торцида Санџак”, протекла је без инцидената, а окупљени су носили транспарент „Посланик у мом срцу”, прецртане заставе НАТО и турске заставе. Протестна шетња организована је након окончања највеће молитве - џума намаза у новопазарским џамијама. LINK Добро, мало касне за светом, није за замерити. Али имају ли они свест о међународним односима? Или је само тражен квази-разлог за демонстрирање? "Са главног градског трга Иса бег Исхаковић протестна шетња је кренула до „врха чаршије”, где се налази црква Свети Никола, а учесници су узвикивали „Алах је највећи” и „У бој, у бој за Санџак твој”." У бој? Хммм... Да им уведемо комуналну полицију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Ne mogu u Tursku bez da prihvate NATO. Zato im je bolje da prihvate vojno neutralnu Srbiju. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Da sam ja predsednik Srbije ja bih se potrudio da tim ljudima omogucim besplatan prevoz do Turske, pa neka tamo ostanu kad je toliko vole. kron, Јадранка-Дервента and zuti car је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Иду према цркви а узвикују "алах је највећи" !? Па реците да није провокација,сакривена иза назовимо мирних демострација. Срамота. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 On 26. 9. 2012. at 7:12, Ignjatije рече Da sam ja predsednik Srbije ja bih se potrudio da tim ljudima omogucim besplatan prevoz do Turske, pa neka tamo ostanu kad je toliko vole. I otkup imovine po trzisnim cenama pa onda ti naselio izbeglice koje i dalje trunu po kolektivnim centrima . Lepo njima , lepo nama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука