Jump to content

"За Турску и против НАТО-а" или "побркали лончиће"

Оцени ову тему

R.Žiskar

Препоручена порука

У Новом Пазару одржана протестна шетња без инцидената

pazarnovi.jpg

НОВИ ПАЗАР – У Новом Пазару данас је одржана протестна шетња поводом објављивања дела филма „Невини муслимани”, који је у муслиманском свету доживљен као омаловажавање пророка Мухамед.

Протестна шетња, коју су организовали навијачи фудбалског клуба Нови Пазар „Торцида Санџак”, протекла је без инцидената, а окупљени су носили транспарент „Посланик у мом срцу”, прецртане заставе НАТО и турске заставе.

Протестна шетња организована је након окончања највеће молитве - џума намаза у новопазарским џамијама.

LINK

Добро, мало касне за светом, није за замерити.

Али имају ли они свест о међународним односима? Или је само тражен квази-разлог за демонстрирање?

"Са главног градског трга Иса бег Исхаковић протестна шетња је кренула до „врха чаршије”, где се налази црква Свети Никола, а учесници су узвикивали „Алах је највећи” и „У бој, у бој за Санџак твој”."

У бој? Хммм...

Да им уведемо комуналну полицију?

Подели на овим сајтовима

Da sam ja predsednik Srbije ja bih se potrudio da tim ljudima omogucim besplatan prevoz do Turske, pa neka tamo ostanu kad je toliko vole.

Подели на овим сајтовима

Иду према цркви а узвикују "алах је највећи" !? Па реците да није провокација,сакривена иза назовимо мирних демострација.

Срамота.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

On 26. 9. 2012. at 7:12, Ignjatije рече

Da sam ja predsednik Srbije ja bih se potrudio da tim ljudima omogucim besplatan prevoz do Turske, pa neka tamo ostanu kad je toliko vole.

I otkup imovine po trzisnim cenama pa onda ti naselio izbeglice koje i dalje trunu po kolektivnim centrima . Lepo njima , lepo nama

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...