Jump to content

Pravoslavni YouTube - šta mislite o tome?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добро Јосипе, да ли ти желиш дискусију или да се сви сложимо са тобом?

Ево, слажем се. Правите православни јутуб, мени није потребан, знам да нађем то што ми треба и то што ме занима.

Ако си се осетио увређеним због било које моје конструкције реченице, ја се искрено извињавам и молим те да ми опростиш.

Opet ti kažem da se nisam našao "uvređen" već začuđen. Da je možda tu istu temu postavio neki pravoslavac to bi odmah bilo SEHR COOL, pravoslavni You Tube sajt, naravno, kako da ne! Ovako je to sumnjivo, ti latini nam opet nešto kuhaju i zakuhavaju tamo, hahahaha!

Подели на овим сајтовима

Opet ti kažem da se nisam našao "uvređen" već začuđen. Da je možda tu istu temu postavio neki pravoslavac to bi odmah bilo SEHR COOL, pravoslavni You Tube sajt, naravno, kako da ne! Ovako je to sumnjivo, ti latini nam opet nešto kuhaju i zakuhavaju tamo, hahahaha!

А, не, сад си ти промашио тему. Ја немам проблем ни са једном другом вером или вероисповешћу јер сам сигуран у своју. Није ми било ни на крај памети.

Подели на овим сајтовима

А, не, сад си ти промашио тему. Ја немам проблем ни са једном другом вером или вероисповешћу јер сам сигуран у своју. Није ми било ни на крај памети.

Izgleda da si ti taj koji je stalno mimo temu. Pa ja je nisam ni postavio radi takvih koji misle da nikakav pravoslavni You Tube ne treba postojati. Za prvo nejde to ništa iz tvojeg džepa, o tom mogu razmišljati samo oni koji imaju za to sredstava, novca, financija pa i znanja a najvažnije volje da tako nešto naprave. Onih kojim ne treba pravoslavni You Tube se ni ne tiče ustvari ova tema jer i kad bi već postojala i tri pravoslavna You Tube na internetu oni potom mogu dosljedno ignorovat sva tri i imaju svoj taj problem rješen. Ništa lakše. Međutim oni koji misle da bi bar jedan pravoslavni You Tube na svijetu postojati mogao i trebao ti moraju riješiti mnogo više problema ukoliko to žele i imaju volju ostvariti, tehničke probleme, server, eventualne donacije itd. A radi takvih je ta tema postavljena jer o tom se može pričati vrlo mnogo. No, o tom kako neko neće htjeti ići da gleda ili postavlja videa na pravoslavnom You Tube u slučaju da se taj napravi se nema šta toliko raspravljat, prosto čovjek neće to i gotovo, završena priča.

Подели на овим сајтовима

Уживај...

U nastavku nije napisano ali možeš si to sam domislit:

NEMA GA; MOGLO BI SE URADIT NEŠTO NA TOM DA SE NAPRAVI!

Tako je to bilo mišljeno!

A ne:

Ne treba ga ni pravit jer meni ne treba,

ja tamo neću ni ići, šta će mi to,

zbog mene s tim ni ne započinjite.

Šta ako hoće drugi?

Ti kad bi već postojalo 10 pravoslavnih You Tube uradiš

to tako da ne budeš hodat ni na jedan i imaš to lako riješeno.

A šta ostali koji hoće bar na taj takav jedan?

A nemaju ni taj jedan jedini, nemaju nikakav.

I na kraju krajeva, kako možeš biti

protiv nečeg što još ni ne postoji uopšte?!

Подели на овим сајтовима

ali možeš si to sam domislit:

Могу ли? Требам ли? Желим ли?

Ако ниси хтео мишљење, зашто си га тражио? И зашто покушаваш да ми импутираш да ја сматрам да не треба да идем да погледам неки видео садржаја који си навео кад сам ти лепо објаснио да таквих видео садржаја има на разним сајтовима и да сам један део њих, онај који ме занима, погледао? Из тога се јасно види (а не пише!сиц!) да сматрам да свако ко жели може да посети те садржаје и да их погледа а ако жели да направи обједињење тих садржаја копирањем на једно место, од воље му.

Овим покушајем импликације си довео до тога да озбиљно преиспитам твоју добронамерност, не као римокатолика, већ као човека (и комунисте)....

Подели на овим сајтовима

Probamo to ponovo: u selu nije zubarska ordinacija, ljudi hodaju kovaču ili vežu zub za kamen pa bace da im ga ovaj iščupa dok pada. Neko predloži da se postavi ordinacija i dovede zubar. Skoro svi su za ali ima i takvih koji kažu, šta će nama zubar kad imamo kovača ili si ga taj zub iščupamo nekako sami ili sačekamo da sasvim istrune i ispadne sam a ako bude bolilo, šta se može, pretrpimo to. I sad tu ordinaciju radi takvih ne treba postaviti? Jer takvi zubaru neće htjeti ići? Šta s većinom koja bi to jedva dočekala, da im ne mora kovač zube vadit? S tim koji zubaru neće htjeti ići, s njima se nema šta ni raspravljat, jednostavno neće, uradiće si to oni sami kako stignu i znaju. Oni zubaru neće hodati i tačka, gotova priča. Ali ti koji zubaru hoće hodati potom imaju šta pričati i rješavati: gdje postavit ordinaciju, odakle zubara dovest, kako ga platit itd. Ti imaju sasvim dosta toga za priču i rješavanje.

Подели на овим сајтовима

Probamo to ponovo: u selu nije zubarska ordinacija, ljudi hodaju kovaču ili vežu zub za kamen pa bace da im ga ovaj iščupa dok pada. Neko predloži da se postavi ordinacija i dovede zubar. Skoro svi su za ali ima i takvih koji kažu, šta će nama zubar kad imamo kovača ili si ga taj zub iščupamo nekako sami ili sačekamo da sasvim istrune i ispadne sam a ako bude bolilo, šta se može, pretrpimo to. I sad tu ordinaciju radi takvih ne treba postaviti? Jer takvi zubaru neće htjeti ići? Šta s većinom koja bi to jedva dočekala, da im ne mora kovač zube vadit? S tim koji zubaru neće htjeti ići, s njima se nema šta ni raspravljat, jednostavno neće, uradiće si to oni sami kako stignu i znaju. Oni zubaru neće hodati i tačka, gotova priča. Ali ti koji zubaru hoće hodati potom imaju šta pričati i rješavati: gdje postavit ordinaciju, odakle zubara dovest, kako ga platit itd. Ti imaju sasvim dosta toga za priču i rješavanje.

Хајде чисто развијања можданих вијуга ради:

Имаш село и на пет места у селу већ имаш зубара. А ти кажеш, хајде да сви зубари буду на једном месту, да се зна да је то зубарска амбуланта. Па онда они који живе у центру и у близини те нове зубарске амбуланте иду редовно јер губе јако мало времена а они који живе на периферији уместо да шипче два сата до зубара и два назад, и даље вежу канап за браву на вратима или камен и решавају проблем.

Твоја аналогија би била логична да не постоје видео клипови на разним странама па си се ти сетио да их оснујеш. Али они већ постоје. Дакле, не доводиш зубара измученим сељанима већ им постојеће зубаре дислоцираш на место које је удаљено, где неће попричати са комшијом ако се сретну ту и на које ће ређе долазити. Јеси ли им помогао?

П.С. Поређење ти није адекватно из још једног разлога а то је реформизам у начину решавања проблема са зубом, што индиректно има призвук екуменизма који делу православаца није прирастао к срцу.

Подели на овим сајтовима

Имаш село и на пет места у селу већ имаш зубара.

Opet izvrćeš: pravoslavni You Tube ne postoji isto kao ni taj zubar, postoji 5 kovača ali ne taj jedan zubar.

Ima ih koji hoće zubara i ti su u većini ali ima ih i takvih nekoliko koji kažu šta će nama zubar kad imamo 5 kovača! Takvih Tube koji će postavljati USPUT ta pravoslavna videa isto kao i tih takvih kovača koji će usput vadit i zube i ljudima i konjima - toga ima. To je ta takva adekvatna usporedba o kojoj ja govorim i o kojoj je ovdje riječ. O kakvom ""reformizmu" pričaš, šta sad to iscucavaš iz malog prsta, kakva besmislica. Reformizmom je i to što onda svi sjedite na pravoslavnom Forumu! Što ste osnovali pravoslavni Forum uopšte onda? šta će vam i on onda? Umjesto da sjedite svaki kod svojih komšija, recimo po Krstarici forumu, ostali prema gradovima po ostalim građanskim forumima, Nišlije na niškom, Beograđani na beogradskom, Novosađani na novosadskom, svako na svom, i tamo su teme o crkvi i hrišćanstvu, šta će vam stvarno onda ovaj pravoslavni ili ikakav pravoslavni Forum? Pravoslavci ribari na ribarskom Forumu, pravoslavne domaćice i popadije na ženskim Forumima, pravoslavna omladina muška na navijačkim fudbalskim Forumima, Zvezda i Partizan itd. itd. itd.

Подели на овим сајтовима

Opet izvrćeš: pravoslavni You Tube ne postoji isto kao ni taj zubar, postoji 5 kovača ali ne taj jedan zubar.

Ima ih koji hoće zubara i ti su u većini ali ima ih i takvih nekoliko koji kažu šta će nama zubar kad imamo 5 kovača! Takvih Tube koji će postavljati USPUT ta pravoslavna videa isto kao i tih takvih kovača koji će usput vadit i zube i ljudima i konjima - toga ima. To je ta takva adekvatna usporedba o kojoj ja govorim i o kojoj je ovdje riječ. O kakvom ""reformizmu" pričaš, šta sad to iscucavaš iz malog prsta, kakva besmislica. Reformizmom je i to što onda svi sjedite na pravoslavnom Forumu! Što ste osnovali pravoslavni Forum uopšte onda? šta će vam i on onda? Umjesto da sjedite svaki kod svojih komšija, beogradski po Krstarici forumu i ostalim građanskim forumima, i tamo su teme o crkvi i hrišćanstvu, šta će vam stvarno onda ovaj pravoslavni ili ikakav pravoslavni Forum? Pravoslavci ribari na ribarskom Forumu, pravoslavne domaćice i popadije na ženskim Forumima, pravoslavna omladina muška na navijačkim fudbalskim Forumima, Zvezda i Partizan itd. itd. itd.

LINK

LINK

LINK

Не бих ја тебе више задржавао....

Подели на овим сајтовима

LINK

LINK

LINK

Не бих ја тебе више задржавао....

I šta su sad ti linkovi, ono što svako zna da je tih sadržaja posvuda na internetu ali tema nije pravoslavni sadržaju svuda na internetu već pravoslavni You Tube. ja vidim samo to da si jedino ti taj koji sam sebe bespotrebno zadržava jer piše na temi kojoj ne razumije smisao i stalno fula mimo temu.

Подели на овим сајтовима

Него, има ли чехињица неких? За православну браћу?

Evo, ovdje ih je na izbor, pravoslavnih Čehinja za pravoslavnu braću:

http://www.facebook.com/groups/160614497282311/

Ja sam im već predložio da dođu ovamo na Forum ali one neće, nemam pojma zašto, nisam ih ispitivao.

Подели на овим сајтовима

Него, има ли чехињица неких? За православну браћу?

A šta fali Slovakinjama? Njih ima i više pravoslavnih nego Čehinja, tih je pravoslavnih jako malo, svi koji su pravoslavni u Češkoj su ustvari Slovaci, Rusini i Ukrajinci koji tu žive, pravih Čeha i Čehinja pravoslavaca je jako malo. Evo Slovakinja, možeš planirati već sljedeći godišnji u Slovačkoj, tamo si nađeš i buduću ako hoćeš. Ako nećeš i daleko ti je, onda ni ne moraš nikuda, ove Slovakinje u Srbiji već žive, treba samo onda doći do Vojvodine.

Bratstvo pravoslávnej mládeže na Slovensku - SYNDESMOS

http://www.facebook....OS/169824786617

Folklorny subor Vreteno - Pýtali ma tadati

Slovaci u Republici Srbiji, Vojvodina

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...