Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 А како ти повезујеш нашу потенцијалну генетску везу са скандинавцима са тиме да смо праседеоци балкана? Ne potencijalnu, vec dokaz na osnovu DNK da imamo zajednicke pretke. Mi "juzni sloveni" doseljeni na balkan u 6-7 veku i skandinavci, norvezani, potomci vikinga itd. isti su nam cukun-cukun-cukun-dedovi. I tu nema nista "potencijalno" vec stvarno stanje. A pazi kada su se nasi zajednicki pretci odrzali i opstali upravo na Balkanu i Dinarskim planinama. Ne u ruskim stepama vec Lika, Krajina, Crna Gora, Srbija, Bosna. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Ne potencijalnu, vec dokaz na osnovu DNK da imamo zajednicke pretke. Mi "juzni sloveni" doseljeni na balkan u 6-7 veku i skandinavci, norvezani, potomci vikinga itd. isti su nam cukun-cukun-cukun-dedovi. I tu nema nista "potencijalno" vec stvarno stanje. A pazi kada su se nasi zajednicki pretci odrzali i opstali upravo na Balkanu i Dinarskim planinama. Ne u ruskim stepama vec Lika, Krajina, Crna Gora, Srbija, Bosna. Чекај бре брате. Како можемо да будемо староседеоци балкана и да будемо родбина са викинзима? Не знам што скрећеш на то потецијално, одговори ми на ово конкретно што те питам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Чекај бре брате. Како можемо да будемо староседеоци балкана и да будемо родбина са викинзима? Не знам што скрећеш на то потецијално, одговори ми на ово конкретно што те питам. Pa mozemo jer su skandinavci i mi istog porekla. Nasi pretci su preziveli jedino u evropi. Nema ih na ostatku planete. Samo na Skandinaviji, Balkanu, Sardiniji, Crnom Moru. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 A da, i sa Sardima smo u srodstvu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Pa mozemo jer su skandinavci i mi istog porekla. Nasi pretci su preziveli jedino u evropi. Nema ih na ostatku planete. Samo na Skandinaviji, Balkanu, Sardiniji, Crnom Moru. Наших предака има свуд по свету. Има их и у африци. Зависи колико далеко идеш. Не знам шта ти ту није јасно? Него објасни ти мени... јел су стари Срби и Словени са Скандинавцима имали неку љубав преко жице? Или су скандинавци дошли са балкана или Срби са скандинавије. Шта је од та два? Мислим то имплицира тај заједнички предак? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Чекај бре брате. Како можемо да будемо староседеоци балкана и да будемо родбина са викинзима? Не знам што скрећеш на то потецијално, одговори ми на ово конкретно што те питам. Па потпуно једноставно и сасвим разумљиво, ако знаш, да су на планети Земљи настале прво амебе, па Срби (ми), па Хрвати..... 0202_238 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Па потпуно једноставно и сасвим разумљиво, ако знаш, да су на планети Земљи настале прво амебе, па Срби (ми), па Хрвати..... 0202_238 Ја то разумем одлично, само ми није јасна жељкова прича. Иначе нација биолошки не постоји. То није биолошка вец социјална и историјска категорија. А Хрвати постоје исто колико и Срби. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Наших предака има свуд по свету. Има их и у африци. Зависи колико далеко идеш. Не знам шта ти ту није јасно? Pricam ti o "zajednickom" pretku.Istom cukun-cukun-cukun-dedi. Koji je tebi i premijeru svedske ista osoba. I pricam ti o kolenima izmedju tebe i tog dede. Imamo mi i zajednickog "dedu" i sa aboridzinima, samo sto su nam oni prvi "blizi rod". I pazi slucaja, skandinavci se nisu "doselili" u skandinaviju u 5-6 veku kao Srbi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Pricam ti o "zajednickom" pretku.Istom cukun-cukun-cukun-dedi. Koji je tebi i premijeru svedske ista osoba. Губиш ту један концепт. А то је да ти немаш једног чукун чукун чукун деду. Већ их имаш на милионе. У истом колену например да кажемо на стотом колену имаш 2100 deda Десето колено 210 je 1024 pretka Халпо групе о којима ви причате су само то да од тих хиљаде и хиљаде предака велики део Срба и велики део Скандинаваца има један број заједничких. То ти је халпгрупа укратко. А не знбачи да сви Срби и сви скандинавци имају заједничке претке и да смо ја и ти и председник норвешке рођаци у истом колену. И.стојковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Губиш ту један концепт. А то је да ти немаш једног чукун чукун чукун деду. Већ их имаш на милионе. У истом колену например да кажемо на стотом колену имаш 2100 deda Jeste. Ako ih poredjas u liniju. Ali desilo se recimo da moj deda ima brata i da su unuci mog dede i tog drugog dede rodjaci, a unuci tvog dede nisu. Mi smo u rodu. Sve daljem i daljem ali imamo onog jednog "zajednickog" dedu i imace ga svi njegovi potomci. I njegovi potomci su "blizi rod" medjusobno nego potomci "tvog" dede sa potomcima "naseg" dede. I potomci tog mog dede hipoteticki nisu nikada napustili evropu, zive od jednoga brata deca na Balkanu a od drugog u Skandinaviji. A potomci tvog dede su otisli u Rusiju. I svi smo mi u rodu ali su ovi sa balkana u "blizem rodu" sa onima u Skandinaviji nego sa ovima u Rusiji. Razumes li sada? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Jeste. Ako ih poredjas u liniju. Ali desilo se recimo da moj deda ima brata i da su unuci mog dede i tog drugog dede rodjaci, a unuci tvog dede nisu. Mi smo u rodu. Sve daljem i daljem ali imamo onog jednog "zajednickog" dedu i imace ga svi njegovi potomci. I njegovi potomci su "blizi rod" medjusobno nego potomci "tvog" dede sa potomcima "naseg" dede. I potomci tog mog dede hipoteticki nisu nikada napustili evropu, zive od jednoga brata deca na Balkanu a od drugog u Skandinaviji. A potomci tvog dede su otisli u Rusiju. I svi smo mi u rodu ali su ovi sa balkana u "blizem rodu" sa onima u Skandinaviji nego sa ovima u Rusiji. Razumes li sada? То јеси у праву само не знам откуд теби то да је неко реко да су у истој линији? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Josip Bibić Hvala Josipe na iscrpnim informacijama. Shvatila sam po toljagi da ima iza nje nešto.... Par priloga slika je vrsno. Pozdrav Persa Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 То јеси у праву само не знам откуд теби то да је неко реко да су у истој линији? pa u cemu je tebi onda problem ako kazem da smo mi srbi (polovina) u srodstvu sa skandinavcima(polovina)? Sta ti tu nije jasno ? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 То јеси у праву само не знам откуд теби то да је неко реко да су у истој линији? pa u cemu je tebi onda problem ako kazem da smo mi srbi (polovina) u srodstvu sa skandinavcima(polovina)? Sta ti tu nije jasno ? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 pa u cemu je tebi onda problem ako kazem da smo mi srbi (polovina) u srodstvu sa skandinavcima(polovina)? Sta ti tu nije jasno ? Ја те опет питам, ако смо ми род са скандинавцима или смо ми морали да будемо ГОРЕ па да дођемо доле или су они морали да буду ДОЛЕ па да дођу ГОРЕ. Немамо никаквих података да су они БИЛИ ДОЛЕ па отишли ГОРЕ, дакле то управо иде у корист тврдњи да смо ми били ГОРЕ (северније) па се спустили јужније на балкан наспрам става који ти заступаш да смо ми одувек били овде - јужније. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука