Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Ја те опет питам, ако смо ми род са скандинавцима или смо ми морали да будемо ГОРЕ па да дођемо доле или су они морали да буду ДОЛЕ па да дођу ГОРЕ. Немамо никаквих података да су они БИЛИ ДОЛЕ па отишли ГОРЕ, дакле то управо иде у корист тврдњи да смо ми били ГОРЕ (северније) па се спустили јужније на балкан наспрам става који ти заступаш да смо ми одувек били овде - јужније. Evo sta kazu neki: Hronologija haplo tipova: Veza haplo tipova i lokacija gde su nastali: I ovo: http://www.eupedia.c...plogroups.shtml Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Жељко, стварно ми се не дискутује са тобом јер није први пут да интепретираш ствари на своју воденицу како ти одговара. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 OK. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 OK. А то ти кажем зато што не конташ да се прича о периоду НЕОЛИТА када ни прве државе нису постојале тада смо ми делили ту сродност. И то не Срби него динарци са којима су се Срби помешали када су се населили на балкан и наметнули им своју културу. Период када је човек још увек користио само КАМЕНЕ алате. Од тад датира то сродство. Надам се да схваташ... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 И то не Срби него динарци са којима су се Срби помешали када су се населили на балкан и наметнули им своју културу. A ti sa kojima su se pomesali cine vise od 50% danasnjih stanovnika balkana. A slovenskog porekla 15%. pa ti vidi. A Albanci su Iliri a mi se doselili u 6-7 veku. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 A ti sa kojima su se pomesali cine vise od 50% danasnjih stanovnika balkana. A slovenskog porekla 15%. pa ti vidi. A Albanci su Iliri a mi se doselili u 6-7 veku. Ajde opet da ti ponovim. Taj predak je iz neolita, cija je to grupa je iz neolita. Dakle tada nisu postojali NI SRBI, NI HRVATI, NI SKANDINAVCI, NI SLOVENI. l2a2 grupa je takodje karakteristicna ZA KONGO. Jel kapiras sta ocu da ti kazem? Pobrkao si loncice zestoko. I da.. jel kapiras ti da je onaj procenat izvucen na osnovu 250/500 primeraka? T.j ta statistika na koju se pozivas je izvucena iz 250/500 stanovnika Srbije? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Ajde opet da ti ponovim. Taj predak je iz neolita, cija je to grupa je iz neolita. Dakle tada nisu postojali NI SRBI, NI HRVATI, NI SKANDINAVCI, NI SLOVENI. Jel kapiras sta ocu da ti kazem? A jel ti kapiras da smo mi danasnji srbi potomci tih stanovnikaa balkana iz neolita? ne kazem ja da su se oni zvali Srbi vec da smo mi Srbi vecinom na zemlji na kojoj su nasi pretci vec milenijumima. A migracija je bilo na sve strane ne samo na balkan. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 A jel ti kapiras da smo mi danasnji srbi potomci tih stanovnikaa balkana iz neolita? ne kazem ja da su se oni zvali Srbi vec da smo mi Srbi vecinom na zemlji na kojoj su nasi pretci vec milenijumima. A migracija je bilo na sve strane ne samo na balkan. To apsoluitno jesi u pravu samo si par cinjenica preskocio. 1. da su Srbi dosli odakle su dosli i onda se pomesal isa tim naroda? I sasvim je logicno da nosimo tu genetiku. 2. Isto i albanci. To nikak one znaci da Srbi nisu dosli na balkan u Sedmom veku. SAmo znaci da danasnji Srbi su ti srbi + oni koji su ziveli tamo tad. Isto kao i danasnji Bosnjaci, Albanci... etc.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 A jel ti kapiras da smo mi danasnji srbi potomci tih stanovnikaa balkana iz neolita? ne kazem ja da su se oni zvali Srbi vec da smo mi Srbi vecinom na zemlji na kojoj su nasi pretci vec milenijumima. A migracija je bilo na sve strane ne samo na balkan. To apsoluitno jesi u pravu samo si par cinjenica preskocio. 1. da su Srbi dosli odakle su dosli i onda se pomesal isa tim naroda? I sasvim je logicno da nosimo tu genetiku. 2. Isto i albanci. To nikak one znaci da Srbi nisu dosli na balkan u Sedmom veku. SAmo znaci da danasnji Srbi su ti srbi + oni koji su ziveli tamo tad. Isto kao i danasnji Bosnjaci, Albanci... etc.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 A jel ti kapiras da smo mi danasnji srbi potomci tih stanovnikaa balkana iz neolita? ne kazem ja da su se oni zvali Srbi vec da smo mi Srbi vecinom na zemlji na kojoj su nasi pretci vec milenijumima. A migracija je bilo na sve strane ne samo na balkan. To apsoluitno jesi u pravu samo si par cinjenica preskocio. 1. da su Srbi dosli odakle su dosli i onda se pomesal isa tim naroda? I sasvim je logicno da nosimo tu genetiku. 2. Isto i albanci. To nikak one znaci da Srbi nisu dosli na balkan u Sedmom veku. SAmo znaci da danasnji Srbi su ti srbi + oni koji su ziveli tamo tad. Isto kao i danasnji Bosnjaci, Albanci... etc.. Ito da svi delimo zajednicke pretke svedoci samo jedno, da je Dereticevo ucenje apsolutno pogresno i ukoliko arguemntujemo tako mozemo reci da su i Afrikanci Srbi ili Srbi afrikanci... okreni ga kako oces delimo zajednickog pretka. Deretic o tome ne prica. Deretic PRICA da je kultura SRBA sa balkana direkt / sto nema veze sa mozgom dovoljno je da vidis slichnost izmedju naseg i ruskog jezika. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
montezuma Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 Pa imao si i doseljavanje na Kosmet u 20. veku. Nisu se sa Carnojevicem sigurno odselili bas svi do jednog... Nisu Albanci odvajkada na Kosmetu i u Makedoniji, nisu oni potomci svih Ilira, vec onih Ilira koji su ziveli u albanskim planinama. I ne sele se samo Srbi, skoro svi evropski narodi su se tumbali. Vec ti rekoh da se manes tih Seseljevskih nacionalnih istorijskih tapija na teritorije. Uopste nije potrebno da tvrdimo da smo oduvek bili na nekoj teritoriji da bismo danas imali tu teritoriju... ne drze Albanci danas Kosmet zato sto su potomci Ilira... Samo da prokomentarisem albansko poreklo. Koliko vidim,tvrdis da su Albanci ilirskog porekla. To je samo jedna od hipoteza...nikada dokazana,a obzirom na jezik-tesko da je tacna. Mada ni za kavkazku ne postoje ,neki, cvrsti dokazi. Jedino sto se ne dvosmisleno zna-.to je, da albanski pripada grupi indoevropskih jezika... Mala digresija-u cilju skretanja paznje ,na ne proverenu tvrdnju koju si izneo-ali to ne menja sustinu tvog posta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
montezuma Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 neko je pomenuo srpski i ruski jezik. ukoliko se misli na vreme hazara,to poredjenje je besmisleno. prvobitni rusi-oni koji su osnovali kijev i bili u ratu sa hazarima-su narod germanskog porekla(vikinzi). asimilovali su se u slovensku vecinu koju su pokorili,i tako primili slovenski jezik-koji je kombinacija jesika (i dialekata) vise slovenskih grupa ,koje su svojevremeno bile pod njihovom dominacijom. sa druge strane,jedan deo hazara se odvojio i postao cetvrta madjarska horda. naravno da su i oni imali uticaja na madjarski jezik-a i oni su pre toga bili u kontaktu sa slovenima kao i sa tadasnjm (germanskim) rusima a kasnije su i srbi bili u kontaktu sa tim i takvim madjarskim jezikom-pa kada se sve sabere,imate papazjaniju svega i svacega....da ne pominjemo ostale uticaje-tipa,rimljana,grka,turaka,farcuza,engleza,itd...zaboravih avare i mongole... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука