Маша Написано Новембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2009 Без коментара Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2009 где ово нађе, нисам видео овакво паковање? нечитљиво је, јел можеш да ми прочиташ шта пише усправно поред ђаволчића? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 А не разабирам ни ја ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 мислим, мало ми ово сумњиво, пошто се бавим тиме, ал не видех овакво паковање, искрено нисам успео ни да га изгуглам ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 krokoz edition Изгледа да је то пиратска верзија па зато има слику ђаволчића. hello Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 Ma koji ce nam taj djavo!!! confused :( Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука