Гости Guest - . . .- Написано Септембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Даклем, Већ дуже време ме веома боли што сам запоставио сајт Свето Писмо са преводима и упореним местима пте иако је веома потребан Цркви и многи га свакодневно користе. Зато је битно да што пре изађе из бета фазе и зато ми је потребна Ваша помоћ са идејама и на крају са самом израдом (мислим на наше програмере). Ја имам ове идеје: - да сајт повежемо са постојећом базом чланова - да се мало боље одраде опције за дељење материјала (фејс, твитер...) - да постоји могућност да сами чланови додају своја запажања, додатке на текст, да имају могућност да "лајкују текст" на самом сајту (специјално дугме само за сајт које није повезано са фејсбуком. - да постоји опција селектовања текста, одабирање посебних цитата, слагање у своју архиву или слањље на мејл и друштвене мреже -израда виџета за остале сајтове, то под обавезно ..... сада ви додајте шта мислите још да се одради Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 очекивао сам мало више предлога... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Да буде могуће означити више стихова. Нпр. овај линк https://www.pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=sinod&lang2=&book=40&chap=1&v=1#1 ће означити први стих (v=1), и скочити на тај стих када се страница учита (#1), али нисам провалио како да означим више стихова, претпостављам да није предвиђено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука