Brankito de Munze Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Христос међу нама, ево учланих се.. Моја прво учешће у овом форуму је у ствари питање. Да ли би неко могао да ми каже како се зове ова композиција. Чујем је често на радио станици Слово Љубве, али никада не кажу како се зове, нити у чијем извођењу.. па ако неко може да ми то открије био би му баш захвалан. Део снимљене композиције са радија може се преузети или чути, на линку испод. http://ge.tt/2Qq7EuN/v/0?c Свако добро. Andre Williams and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Polijelej, ako se ne varam. Brankito de Munze and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Dobro nam dosao na forum, Branko. U pitanju je "Polijelej" nepoznatog ruskog autora iz 18. veka... u originalu, uradjen je kao troglas za zenski hor... Brankito de Munze је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Brankito de Munze Написано Септембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 е много вам хвала, сада већ имам неку информацију да кренем у потрагу 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Христос међу нама, ево учланих се.. Јесте и биће! Добродошао! Шта има у Мунзе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Brankito de Munze Написано Септембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 Јесте и биће! Добродошао! Шта има у Мунзе? хвала свима на добродошлици, па ето мунзе ко мунзе, и ми у њему. кеј нас спашава, док не дође зима, а већ се билижи и мора се мислити о дрвима. Драшко and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука