Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada sozercavaš "okretanje drugog obraza" "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad ne mogu svi da isprate tvoje teološko izlaganje Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* ogovaranje YOKA and marta . је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada kao vjerni narod odgovaraš na liturgiji "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad imaš čoveka Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada ti kažu da ne smiješ da živiš nevjenčan sa djevojkom marta . and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kako ateisti hipnotišu vjernike YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad ti pop greškom zakuca na vrata a ti si ateista Sophrosyne and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada zamišljaš sveštenikovu reakciju na ispovijesti Биљана, Драшко, YOKA and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kako vjerni narod zamišlja episkopa "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad te vade iz sekte Oglo, zuti car and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* jelen viška u kafani "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad ti objašnjavaju kako da budeš dobar pravoslavac Биљана, YOKA and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 *onaj osjećaj* kada si über cool "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 ono kad si sam svoj duhovnik YOKA, marta . and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука