Гости Guest - . . .- Написано Септембар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Добих на мејл часопис Одбрана од брата Стевице Карапанџина и постављам део који говори о овоме. Ово се тиче свештеника или будући свештеника који желе да раде на НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ (дакле за стално) у војној служби. Овде су услови: Милан Ракић and Boba је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Мислим да су услови (везано за искуство) презахтевни и да ће тешко имати квалитетан одзив. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 sad ce dođu ateisti srbije da govore kako je ovo krsenje ustava, jer je srbija sekularna drzava. :') Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 @, У, баш нешто нећу моћи да спавам ноћас због тога. RYLAH, Grizzly Adams, kron and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Мислим да су услови (везано за искуство) презахтевни и да ће тешко имати квалитетан одзив. И ја мислим. Свакако да треба правити изузетке јер не верује да ће се баш велики број одазвати. Верујем да ће у многим случајевима смањити критеријуме. Да ли би неко од вас теолога или свештеника волео да буде војни свештеник? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Да ли би неко од вас теолога или свештеника волео да буде војни свештеник? Они који испуњавају услове, бојим се, неће се одазвати (што би мењали веће за мање, проста логика). Ови који би - не испуњавају(све) услове. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Дакле, судећи по овоме, конкурсу могу приступити само они који имају минимум завршени општи смер, што се тиче припадника СПЦ... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Свакако да треба правити изузетке јер не верује да ће се баш велики број одазвати. Неће правити изузетке. Војска је стриктна, што се тога тиче. Ако нешто пише у конкурсу - то је закон, нема одступања. Једино, ако одзив буде лош па промене саму Уредбу која дефинише услове за пријем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Дакле, судећи по овоме, конкурсу могу приступити само они који имају минимум завршени општи смер, што се тиче припадника СПЦ... Имају људи дипломе, није то проблем. Проблем су године искуства након дипломирања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Својевремено у једном полузваничном разговору са Карапанџиним претходником на послу који сада пуковник обавља, изнео сам предлог да би требало "инвестирати" у припаднике ВС, активне старешине, којима би се омогућило школовање, те изнео став да обзиром на захтеве који се постављају пред свештеника (барем оне којима се тада лицитирало), тешко да би ико са "стране", дакле од свршених богослова прихватио да ради тај посао, а све у смислу Александра Милојкова опаске... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Неће правити изузетке. Војска је стриктна, што се тога тиче. Ако нешто пише у конкурсу - то је закон, нема одступања. Једино, ако одзив буде лош па промене саму Уредбу која дефинише услове за пријем Колико видим тамо пише да они имају предност, али не и да је то стриктно, ако сам добро разумео. А да ли неко може да каже које су предности оног што ће бити војни свештеник? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Колико видим тамо пише да они имају предност, али не и да је то стриктно, ако сам добро разумео. Не, не. То су услови конкурса. Онај ко их нема, не испуњава услове конкурса и не може бити примљен ни под разно. Војска је доследна и за то јој треба скинути капу (а не, ако тога још увек има, као у школи - да средњошколци изигравају професоре). kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 А да ли неко може да каже које су предности оног што ће бити војни свештеник? Предност ће, барем колико знам, у односу на парохијског свештеника, бити редовна и солидна плата, према чину. Међутим, обавезе ће бити много много веће у односу на парохијског свештеника, а према захтевима војне службе (логоровања, гађања, терени, итд...) Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 @, И неће моћи попа да има велику трбух. Ако не истрчи норму, оде мантија. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 И то наравно! А попа у 63-ој, тј. у Специјалној бригади, мора и скакати падобраном... Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука