Јаков. Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Za 6. oktobar predviđeno je tri skupa i jedna sahrana, a od svega meni je najbitnija ta sahrana... 6. oktobra u Beogradu - Parada ponosa - Protesti desničarskih organizacija - Parada srama - skup ratnih vojnih veterana - Sahrana kneza Pavla na Oplencu, prethodno prenos iz crkve u Beogradu Bojim se da tako značajni događaj kao što je povratak najboljeg od svih Karađorđevića, i njegova sahrana, biće u zapećku zbog ovih minornih okupljanja. I ajde posle mi reci da sve to nije montirano i da se namerno ne prave skupovi baš određenih dana. http://www.pressonline.rs/kategorija/read/gej-parada-i-jos-tri-skupa-istog-dana-u-beogradu kron, Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Ја сам тог дана на свадби у Ковину. Брат ми се жени. Срђан Шијакињић, Aquilius Cratus, Juan Valdez and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Ма какви десничари, војни ветерани и сахрана кнеза Павла...кога то интересује поред тако важног догађаја као што је парада фуруница? Милан Меденица :) and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 фуруница klapklap klapklap klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука