Jump to content

Цвијеће - украс творевине Божије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Постављена слика

Zar nisu predivne?  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ceznem za tim da imam Jorgovane, nazalost nemaju moji roditelji, nadam se imacu ja kad se skrasim negdje :bla:

Inace volim ono cvjece, koje cvjeta a onaj zelenis me ne zanima  :cheesy:  I sve te lozice koje okolo vise, penju se nisu bas nesto za mene, to cvjece osjeti da ne marim za njega i odmah mi uvene  winter

Ah da, obozavam i orhideje posebno ali problem je isto i tu, da cvjet ne traje dugo i onda moram dugo da cekam da se javi sledeci pupoljak.

Ah da, moram jos obavezno da pomenem moj takozvani bambus...imam tako dva stapica, oni ne cvjetaju, nego eto stoje u vodi skoro vec 4 godine i malo su porasli a inace nista im nije....

umri prije smrti dok jos nije prekasno!!!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ceznem za tim da imam Jorgovane, nazalost nemaju moji roditelji, nadam se imacu ja kad se skrasim negdje :huh:

Inace volim ono cvjece, koje cvjeta a onaj zelenis me ne zanima  confused1  I sve te lozice koje okolo vise, penju se nisu bas nesto za mene, to cvjece osjeti da ne marim za njega i odmah mi uvene  confused

Ah da, obozavam i orhideje posebno ali problem je isto i tu, da cvjet ne traje dugo i onda moram dugo da cekam da se javi sledeci pupoljak.

Ah da, moram jos obavezno da pomenem moj takozvani bambus...imam tako dva stapica, oni ne cvjetaju, nego eto stoje u vodi skoro vec 4 godine i malo su porasli a inace nista im nije....

Mi zasadili bambus  :huh:... Ni nasem nije nista... nadala sam se da ce se tokom godina jos malo izvijugati, ali nije... stagnira vec par godina... samo mu listici rastu... prstgore

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  Цитат

Ceznem za tim da imam Jorgovane, nazalost nemaju moji roditelji, nadam se imacu ja kad se skrasim negdje :)

Inace volim ono cvjece, koje cvjeta a onaj zelenis me ne zanima  staniiiiiii  I sve te lozice koje okolo vise, penju se nisu bas nesto za mene, to cvjece osjeti da ne marim za njega i odmah mi uvene  ne_shvata

Da li si videla lozicu mislim da se zove Orlovi nokti....prelepo mirise
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...