Анастасија Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 http://www.mojefotke.rs/controls/imgSizer2.aspx?img=2653&w=444&h=0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Перса је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Zar nisu predivne? 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Много су лепе... eheeeej Јуче купих ове јагорчевине да посадим у дворишту, нисам им одолела... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Ceznem za tim da imam Jorgovane, nazalost nemaju moji roditelji, nadam se imacu ja kad se skrasim negdje :bla: Inace volim ono cvjece, koje cvjeta a onaj zelenis me ne zanima :cheesy: I sve te lozice koje okolo vise, penju se nisu bas nesto za mene, to cvjece osjeti da ne marim za njega i odmah mi uvene winter Ah da, obozavam i orhideje posebno ali problem je isto i tu, da cvjet ne traje dugo i onda moram dugo da cekam da se javi sledeci pupoljak. Ah da, moram jos obavezno da pomenem moj takozvani bambus...imam tako dva stapica, oni ne cvjetaju, nego eto stoje u vodi skoro vec 4 godine i malo su porasli a inace nista im nije.... umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Цитат Ceznem za tim da imam Jorgovane, nazalost nemaju moji roditelji, nadam se imacu ja kad se skrasim negdje :huh: Inace volim ono cvjece, koje cvjeta a onaj zelenis me ne zanima I sve te lozice koje okolo vise, penju se nisu bas nesto za mene, to cvjece osjeti da ne marim za njega i odmah mi uvene confused Ah da, obozavam i orhideje posebno ali problem je isto i tu, da cvjet ne traje dugo i onda moram dugo da cekam da se javi sledeci pupoljak. Ah da, moram jos obavezno da pomenem moj takozvani bambus...imam tako dva stapica, oni ne cvjetaju, nego eto stoje u vodi skoro vec 4 godine i malo su porasli a inace nista im nije.... Mi zasadili bambus :huh:... Ni nasem nije nista... nadala sam se da ce se tokom godina jos malo izvijugati, ali nije... stagnira vec par godina... samo mu listici rastu... prstgore "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Cvet iz nase baste.Meni je lep ali ime mu ne znam 0205_whistling “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Цитат Ceznem za tim da imam Jorgovane, nazalost nemaju moji roditelji, nadam se imacu ja kad se skrasim negdje Inace volim ono cvjece, koje cvjeta a onaj zelenis me ne zanima I sve te lozice koje okolo vise, penju se nisu bas nesto za mene, to cvjece osjeti da ne marim za njega i odmah mi uvene Ah da, obozavam i orhideje posebno ali problem je isto i tu, da cvjet ne traje dugo i onda moram dugo da cekam da se javi sledeci pupoljak. Ah da, moram jos obavezno da pomenem moj takozvani bambus...imam tako dva stapica, oni ne cvjetaju, nego eto stoje u vodi skoro vec 4 godine i malo su porasli a inace nista im nije.... Da li si videla lozicu mislim da se zove Orlovi nokti....prelepo mirise Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука