Jump to content

Цвијеће - украс творевине Божије

Оцени ову тему

Препоручена порука

па добра је фора за извлачење   winter

а могли сте и да је пошаљете да се прошета, кад вас је већ зезала  prst ka dole 7896634 7896634

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

А не... Мирољубива верзија Милунке Савић подразумева: "Говорим тихо и носим пса са собом..." и предоминантно се примењује на улицама града науштрб горе поменуте "ватрене" варијанте... кажем ти - као из Финске... slava3

Гузманија... јако лепа биљка, дефинисаних ивица... неким особама њен назив подсећа на реч "рузмарин" и склони су под тим термином запамтити је, а затим ширити дезинформације... наравно и сами верујући да је дотична заправо Рузмарин...

guzmania-grand-prix.jpg

То се деси у случају да решим да биљкино име не сведем под "цвеће".... дакле, антиталенат... victory78

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Thumb_jorgovan%206.jpg

Sad je sezona jorgovana pa ko velim red je da se nađe ođe. prstgore

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

0102_laugh ja ga volem, kad procveta kod moje babe celo brdo miriseee  :drugarstvo:

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

ајојјј кад видје о ву тему...па сад..волим ја цвијеће ал оно не воли мене изгледа..па мени је и дрво живота рахметли...а тако лако за одржавање..еееј животе луталицо..а волим иначе орхидеје ииииииииии незаобилазне руже...у чудним бојама..П.С.немам појма како ставити слику..не замјерите..па ет,ако неко хоће нека стави,да имам шта гледати..Унапријед хвала! :bla: srcee

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...