Милан Меденица :) Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 па добра је фора за извлачење winter а могли сте и да је пошаљете да се прошета, кад вас је већ зезала prst ka dole 7896634 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Али ми смо фини... womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' /> :bla: "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Али ми смо фини... greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='0212_rolleyes' /> greengrin јесте, да. greengrinса утоком у руци t1007 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 А не... Мирољубива верзија Милунке Савић подразумева: "Говорим тихо и носим пса са собом..." и предоминантно се примењује на улицама града науштрб горе поменуте "ватрене" варијанте... кажем ти - као из Финске... slava3 Гузманија... јако лепа биљка, дефинисаних ивица... неким особама њен назив подсећа на реч "рузмарин" и склони су под тим термином запамтити је, а затим ширити дезинформације... наравно и сами верујући да је дотична заправо Рузмарин... То се деси у случају да решим да биљкино име не сведем под "цвеће".... дакле, антиталенат... victory78 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Sad je sezona jorgovana pa ko velim red je da se nađe ođe. prstgore Таша је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 0102_laugh ja ga volem, kad procveta kod moje babe celo brdo miriseee Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Софија Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 ja obozavam ove orhideje, ali nikako da se usudim da kupim neku Вера је моја мисао о Теби, што покреће Тебе, Најеластичнијега, да мисли о мени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Milim da su orhideje teske za gajenje....ja se zbog toga ne usudjujem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 мени се ови звончићи (тако сам је крстио пошто не знам право име greengrin) свидели greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 То ти је Фуксија, или -Минђушица. Ево, овде има разних врста и облика...http://davesgarden.com/guides/pf/showimage/152519/ Прелепе су... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Ja obožavam minđušice, imam ih u nekoliko saksija greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 То ти је Фуксија, или -Минђушица. фаалаа stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 ајојјј кад видје о ву тему...па сад..волим ја цвијеће ал оно не воли мене изгледа..па мени је и дрво живота рахметли...а тако лако за одржавање..еееј животе луталицо..а волим иначе орхидеје ииииииииии незаобилазне руже...у чудним бојама..П.С.немам појма како ставити слику..не замјерите..па ет,ако неко хоће нека стави,да имам шта гледати..Унапријед хвала! :bla: srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Evo, Miko, za tebe, jedna ljubičasta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука