grigorije22 Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Angelus and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Милан Меденица :), malina :), Angelus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Јадранка-Дервента, drvce and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 drvce, malina :), Mironosica and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 ово ти је један од најлепших постова на овој теми 138999 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Милан Меденица :), malina :), Богдановић Тамара and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 drvce and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 drvce, Хелена Вујовић and Николa је реаговао/ла на ово 3 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 U ovome vidim muke Tantalove... Богдановић Тамара and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Deca se pravilno odevajo ovako: ili ovako: a ne ko neki tamo Evoksi ili medvedici. Милан Меденица :) and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука