Mironosica Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Ja sam sveze udata... od pre 4 dana... :cheesy2: 319.gif klapklap t5509 cestitam !!!!!!!!!!! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Hvala vam Imam jedno pitanjce... zasto ne stavite da automatski smanji slike... mrzi me da ih smanjujem sada... Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mrvica ex SANJA Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Ohohoooooo! Čestitam, neka vam je sa srećom! 319.gif Obavezno, ali OBAVEZNO javi kad bude 48 sati svadba! Je l' Miki bio voditelj? sideways9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Честитам и ја. hellooooooooo Па нек' вам је лак живот! "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mrvica ex SANJA Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 Evo je 48 sati svadba! Ajd' da gledamo Maju! :-X Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 , "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Evo jednog dela svadbice nase... i da, nisam trudna http://www.youtube.com/watch?v=YV0X4VlrdOA&feature=youtu.be Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Ijao super, cestitam, bas lepo 0442_feel 0442_feel 0442_feel 1407_love http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Hvala... Od ostalog dela emisije su napravili horor i zato nisam ni postavila... Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Ja sam imala "heklanu" vencanicu, jedna baka ju je radila skoro dva meseca, svaki koncic je bio na svom mestu Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Овакав ефекат - као што је горњи део? Зар није имала тежи пад него што је потребно (ако је већ била цела хеклана)? http://www.seabridal...ias/festin.html "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 A ne moja nije bila tako moderna, ja sam za rustiku ... cek da nadjem neku slicicu Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 w.a.mozart and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 12, 2012 Пријави Подели Написано Јун 12, 2012 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука