Aquilius Cratus Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Jes Zvečanac brate ,potpisujem čestitku prstgore Da li je Tatjana iz Novog Sada? Не знам колико ће ти значити овај одговоро, али ја мислим да јесте из НС..... 4chsmu1 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Свако добро од Бога им желим У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Čestitam Taci i Laletu! P.S. Taca nije iz NS-a. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 prstgore kriminalac Čestitam i Vaskrsiji i SrdjanuBg. Srećno i dugovečno vam bilo sa vašim životnim partnerima. t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 prstgore kriminalac t4431 algabacaju algabacaju "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 не познајем људе, ал честитам из свег срца 0110_hahaha 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Драги,ти кад нешто лупиш,за дивно чудо,увек останеш жив... Дакле удала се сестра Татјана,познатија форумашима као Васкрсија, изузетна особа и православка,! Поред њеног,било је још једно венчање форумаша Срђана из Бгд,како се представљао на форумима,мог доброг пријатеља и ултра доброг дечка,који није извисио... Они јесу на форуму "верујем",али су и овде ,додуше ређе, присутни,и стварно је труло, да овде нико није нашао за сходно,да им честита... 0102_laugh Тања је иначе била члан многих етно бендова,као и њен супруг... priključujem se čestitkama, Vaskrsija, nek je sa srećom! Brko, tebi takodje! nesiguran Naravno, i forumašu Srdjanu čestitam, nek je sa srećom! 0102_laugh i kumovima forumašima, također.. ne znam kako je Zosima njih mogao da izostavi... pa kum nije ... a ni kuma nije , molim lepo 0205_whistling tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 ne znam kako je Zosima njih mogao da izostavi... pa kum nije ... a ni kuma nije , molim lepo 0205_whistling nesiguran Јаој куме,тј Гнурфе, заборавих на дугме,више сам размишљао о хармоници... 0102_laugh 0102_laugh "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 не познајем људе, ал честитам из свег срца 4chsmu1 greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin klapklap klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Све најбоље младенцима. Желим им леп заједнички живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Svadbena torta stara 113 godina Dok većina svadbenih torti „ne preživi“ taj veliki dan, jedna u engleskom gradu Bejzingstouku odoleva već 113 godina. Naravno, na kraju je završila u muzeju kao najstarija na svetu. U gradskom muzeju „Vilis", u engleskom gradu Bejzingstouku, odnedavno je izložena svadbena koja je napravljena još 1898. godine, u vreme vladavine kraljice Viktorije. To je čini najstarijom tortom na svetu! Uprkos zubu vremena, dance67890 je ostala gotovo netaknuta. Nesumnjivo da je izgubila od svoje svežine i da su trešnje, koje je ukrašavaju, potamnele, ali je poslastica zadržala svoj prvobitni oblik. Preživela je dva svetska rata i svedok je svih značajnijih događaja 20. veka. Jedino oštećenje je pukotina na okamenjenom filu, „suvenir" jednog bombardovanja tokom Drugog svetskog rata. torta je do 1964. godine stajala u izlogu poslastičarnice u Bejzingstouku, u Hempširu, da bi potom bila sklonjena na tavan. Tu je ostala sve dok je poslastičareva kćerka nije poklonila lokalnom muzeju „Vilis". Kustos muzeja Su Teplis objasnila je listu San da je poslastičareva kćerka, koja je bila usedelica, poklonila tortu neposredno pred smrt, jer se plašila da će je neko pronaći i pomisliti da ju je mladoženja ostavio pred oltarom. IZVOR Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 :229229229: :229229229: :229229229: torta :291291291: torta dance67890 :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Juuuuuuu begaj tam,ovo se ja ne bi usudila ni da uslikam od straha da se ne raspadne,a de drugo torta dance67890 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2011 Пријави Подели Написано Јун 10, 2011 бљак. који мртвак од торте. једино горе од тога је мумија изложена у музеју. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука