Jump to content

Три тачке

Препоручена порука

Уопште, никада нисам имао жељу да отворено износим исечке својих мисли, исечке свог (небитног) дана и сл. Притом, на овом форуму сам нов, свеж, непознат, па на шта ће то личити? На шта би то личило, иначе? Али, како то нисам радио никада, а трудим се да окренем нови лист, јер су сви стари пожутели, искрзали се и пропали (уосталом као и свет око мене) ја сам се одважио да зароним, па шта ми Бог да.

Не знам који је дан, сви су исти... волим безименост, волим када на време гледам као на зидове који ме окружују. Бројање минута препуштам математичарима, физичарима... али, квалитет тих минута записујем дубоко у срце и по потреби оживљавам. У сваком случају, данас је био прилично мртав дан. Без уобичајених трзавица, без напетости, без искакања разних чупаваца тј проблема из кутије без краја. Пре подне сам преспавао давећи нечастивог у сну (тек да се зна, уз помоћ молитви, претукао сам дотичног тако да је побегао кроз зид у непознатом правцу). Кафа је одлична за буђење, посебно када човек натрпа четири кашичице у ону познату црвену шољицу "Doncafe" од које бих радо побегао, али авај!, скупио сам колекцију разних шоља које данима стоје неопране на мом радном столу, те ову делим са мајком. Једном ћу се наканити да их оперем и истресем нешто што се некад звало соц, а сад... па, тешко је рећи...

Потом сам висио (да, као џигерица, ако кога занима) на интернету, а узгред и (и врло радо!) помало шврљао на ЖРУ, слушао музику и писао на скајпу. Дакле, оде кичма, јелте... : ) Нека иде! Касније сам се истуширао и правац библиотека (касним готово месец дана са неким књигама, али не мари - познајем особље :D). Баш сам помишљао како би било лепо ухватити онај мирис библиотеке (или боље речено књига), метнути га у некакву теглу, па се по потреби дрогирати... Што џабе да дувам лепак, зар не? : )

Београд је још увек леп само ноћу, евентуално предвече... Било ми је мрско да одлазим до центра, само да бих видео старе зграде, иако ми је време било по вољи. Ветар је инспирација, готово као и киша. Вратио сам се кући (назад у свој оџак) да напишем неки ред у причи коју завршавам (док ме држала инспирација), а онда да читам, скајпујем, читам овај форум,...

Не знам да ли сам добро почео овај свој дневник? Канда овако треба...

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2012. at 1:30, Јесењин рече

Jesi! Samo naprijed! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2012. at 10:48, tamo neko рече

само да питам, јел су то 4 кашике шећера у кафи?

0703_read

Нопе, то су четири кашике кафе. Пијем горку : )

Подели на овим сајтовима

скупио сам колекцију разних шоља које данима стоје неопране на мом радном столу, те ову делим са мајком. Једном ћу се наканити да их оперем и истресем нешто што се некад звало соц, а сад... па, тешко је рећи...

0403_feel 0403_feel 0403_feel к'о и ја.

Подели на овим сајтовима

odlicnosi.jpg

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2012. at 13:29, Јесењин рече

Нопе, то су четири кашике кафе. Пијем горку : )

исто такође, живела горка 1204_drink

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...