Jump to content

Kallistos Ware - How should we study Theology?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Нема на чему, било ми је драго да могу да га аплоудујем јер се мени допало предавање.

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

Одличан канал на јутјубу имаш... ако имаш још ових видео записа, слободно постављај, овој је благо.

Видећемо, у скорије време не знам да ли ће бити нечега али када дођем до неког материјала избацићу га и бићете обавештени.

Подели на овим сајтовима

Ево још једне теме са одличним видео предавањима коју сам поставио пре неког времена, али је остала незапажена а предавања су одлична:

https://www.pouke.org/forum/topic/20467-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D0%BE-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%88%D1%9B%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B5-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B8/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...