Млађони Написано Август 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 12:01, Ignjatije рече Nemam status. Posle tog predstavljanja nisam vise pisao nista. Jedino da trolujem, a nisam bas vican tome kao Vasa..... mada..... razmislicu Игњатије анд Васа друга два, православац и атеиста у троол акцији против артемијеваца, мирољуба и осталих немани по Српско друштво! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 12:01, Ignjatije рече Bas pravi topli zec. Pokusao sam sa njima malo da prozborim koju, ali me ukorise zbog latinice i " filozofiranja ". Ipak nisam ja pravi Pravoslavac ni SrBin. Nisi ti PravoslavAC, vec Pravoslavan 301 ! Obrati paznju, brate Srbine, brate u Hristu greengrin greengrin greengrin . Милан Меденица :), RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 11:36, Protagoras рече Evo kako su gore navedeni dočekali Ignjatija. http://forum.ihtus.o...opic.php?t=3605 .smeha. .smeha. .smeha. ... sta ti je tvrdo krilo ... nema zezana... prvo cirilica pa onda sve redno .. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 12:04, Mladen Milosavljevic рече Игњатије анд Васа друга два, православац и атеиста у троол акцији против артемијеваца, мирољуба и осталих немани по Српско друштво! Znas kako...... bio sam njihova "zrtva" pa volim da im to vratim na neki nacin. Miroljuba sam najvise zezao, garant sam kod njega imao najmanje 30 naloga a sigurno i puno vise. Forum mu je mnogo zgodan za trolovanje. Laka i brza registracija a ne moze da te otkrije nikako. Milina http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 14. 8. 2012. at 23:01, Katarina N рече Secam se toga :291291291: :291291291: :291291291: , nesto u stilu kako blatis casno ime Medenica :291291291: :291291291: :291291291: . ма пусти, шта они знају ... није ми што су мене провлачили кроз њихово блато, него што су ми бившу девојку испрепадали пошто смо заједно на тој фотки. тако само терају људе од Цркве, ништа никад паметни нису урадили сем да приволе коју сличну фелу неуких и сујеверних у њихову малу сектицу и парасинагогу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 18:50, Protagoras рече Sviđa mi se tvoj predlog sa sirenom. наравно, овако нешто би им можда и прочистило кречану RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 па није поента да полуде од параноје и будалаштине, већ да оздраве Natasa., И.стојковић, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 11:36, Protagoras рече Evo kako su gore navedeni dočekali Ignjatija. http://forum.ihtus.o...opic.php?t=3605 "Јесам ти рекао? Сада ће почети да ме зову његови погрешни бројеви, па ће долазити његови поштари и ови што траже улицу..." "А погрешан број? Е па 'оће централа да погреши једном, али не сто пута! Слушајте, можда сте погрешили број, али сте добили оног ког сте тражили. А није ти јасно? Е, биће ти јасно..." Фино друштво овај психтус RYLAH, Crveni Baron, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 8:25, DankaM рече Pazi, ne bi bilo loše kao istraživanje : Razlike između karakteristika ličnosti (pa sad umetnite adekvatan naziv za artemite) i ostalih aktivnih vernika (da ne kažem, "novo"liturgijskih hrišćana)... Pa da vidimo gde su razlike i sličnost, gde leži mogućnost za dijalog... Mada, to su (u pretpostavci) dve ekstremne grupe, pa bi moralo da se vidi šta sa onima između... то ти је херметизовано параноично друштванце са гуруом којем све и свашта верује и слуша, људи који ретко и тешко имају комуникацију са спољашњим светом и то обично преко те групице или директ преко гуруа који филтрира, коригује и инсталира ментални склоп по потреби. људи који од велике жеље да уђу у Цркву а у великом су страху и незнању постају идеалне жртве да се претворе у роботиће на даљински. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 19:04, antics рече Фино друштво овај психтус Nadao sam se da cu tamo naici na razumevanje bar malo.Ali oni umesto da me prihvate kao antipapistu odmah su krenuli da me osudjuju zbog latinice i zdravih stavova. Nema sa njima dijaloga. RYLAH and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 10:30, grigorije22 рече Ali ce gnjev Boziji na naese gresne glave sruciti. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1345057205' post='693514] па није поента да полуде од параноје и будалаштине, већ да оздраве .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 19:19, Protagoras рече Ne znam da li me više nervira Neda ili Dražo. Ma ista sorta http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 19:19, Жељко Билбија рече .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. оно што је човеку немогуће, Богу јесте Natasa. је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 On 15. 8. 2012. at 19:19, Protagoras рече Nisi se dobro infiltrirao. Ne znam da li me više nervira Neda ili Dražo. Malo sam više pregledala taj forum, kad ste ga tako lepo izreklamirali Ne bih da paranoišem, ali neki od tih ljudi me plaše... Kapiram ja da je Internet nekad kanta za smeće, pa svašta može da se nađe, ali zanima me dokle bi ti ljudi išli van svoje kuće i ekrana? Nema veze koliki su naivci (meni je hit sa Protagorasovim učenjem beseda oca Joila napamet) s jedne strane, a paranoični s druge, ali ako se skupi kritična masa svašta mogu da rade... Previše mi liči na ono "ko danas spaljuje knjige, sutra će spaljivati ljude"... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука