Зоран Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Сурфуј, ал' главу не губи Све више зависника од Интернета у Србији тражи помоћ лекара. Број зависника, међу којима је највише младих, је у порасту, а последице нелечења могу бити веома озбиљне. У Србији, као и у свету, расте број људи зависних од Интернета. Иако званичних података нема, све више људи јавља се лекару јер не могу да се изборе са тим проблемом. -------------------- SAJBERFOLK Sinoć sam te guglo Sinoć sam te guglo tražio po fejsu twitao ti majku kliko po majspejsu čito komentare nepoznatih ljudi. Ko se s giikom petlja pravo mu i budi! Milo gledam heder i na blogu entry u arhivu dane kad smo bili sretny ali ti si autor i ja nemam prava. Sve o nama svijetu rekla si na netu! (bridge) Slike si na fliker okačila ziher ja više ne mogu čitat to na blogu (refren) Neću forum! ni jutjuba! ..bo i taj veb dva puta! da bar jednom preko dana vidimo se bez ekrana! Извор Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука