Jump to content

Да ли желиш да (п)останеш прозорљив?!

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

"Из послушања рађа се смирење,

из смирења расуђивање,

из расуђивања провиђење,

из провиђења прозорљивост"

св.Јован Лествичник, Лествица, Слово 4, О послушању

Кратко и јасно.... 0202_238

Подели на овим сајтовима

jako zanimljivo,mogu samo da dodam sledece;

"Slusaj Boga u zapovestima,da bi tebe Bog u molitvama",mislim da je to izjavio sv.Jovan Zlatousti....e sad, ko je razumeo-taj je razumeo 0104_cheesy

to vecina razumije, a mali broj njih se pridrzava  :cheesy2:

Eto ja sam resio da pukusam, jest da necu traziti da mi zatvora i otavra nebo,da salje skakavce , da zaustavi vreme i sunce...vec samo jedno malo zrno prasine(tj rebro) 0202_238 1306_womens
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

"?? ????????? ???? ?? ???????,

?? ??????? ??????????,

?? ?????????? ?????????,

?? ????????? ????????????"

??.????? ??????????, ????????, ????? 4, ? ?????????

?????? ? ?????.... 0202_238

?????????? ?? ??????? ???????? ?? ????? ????, ???? ?? ???????? ? ???????? ?????????; ??? ???????: ?????????? ?? ????????? ????? ??? ????? ??????. ?????????? ?? ?????? ???????? ??? ??????????. ?? ?? ?????????? ????, ????? ??? ????????????, ??? ????? ?? ?????????, ????????????? ??????? ???? ?????, ???????? ?????? ?? ?????, ????????? ????????, ?????? ? ???. ?????????? ?? ???? ????, ? ????????? ???????. ??? ?? ?? ?????, ????????? ?? ???????? ???? ????????, ???? ?? ?? ???? ? ?????? ???????? ??? ? ?????? ??? ??????? ???, ??? ?? ?? ??? ?????????? ???? ???? ?? ??????? ??????? ?????? ????. ?????????? ?? ?????????? ?? ?????????? ??? ????????? ??????????.

??????? ???????????, ???? ?? ?? ???? ? ???? ??? ? ????? ?????, ????? ?????; ??????? ?? ??????? ?????, ? ??????? ????; ? ???? ?? ??????? ???????????? ?? ??? ? ???????? ?????? ?????? ???????. ???? ??????? ???? ?????? ????? ???? ? ??? ? ???? ???? ??? ???? ???? ?? ???? ????? ????, ??? ?? ?? ? ????? ?????? ???????????? ?? ????????? ???.

??? ?????? ???? 1306_womens :cheesy2:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...