Jump to content

Помоћ у облику драгоцене течности - Спаси живот !

Оцени ову тему

Препоручена порука

Већ дуги низ месеци а богами и целу годину размишљам да поставим овако нешто . Често се преко друштвених мрежа тражи апел за помоћ око трансфузије или давање плазме за помоћ неком , небитно ко каже да се тако нешто неби десило и , далеко било , нама најближима . Желео бих мало да продискутујемо о томе . Како би било односно да ли се слажете да направимо као неку врсту базу података са члановима нашег форума који су у могућности да дају крв за спас живота са подацима о крвној групи коју има и бројевима телефона како би могли у сваком тренутку да прискоче у помоћ од 0 до 24 сата . Наравно и са , ако треба и адресом становања да би се знало ко је најближи у датом тренутку . Питање је како би то функционисало ? Шта ви мислите о овоме ? Мада наравно да се отварају још низ питања око спречавању неке врсте злоупотребе . Можда би о томе могли више да се позабаве модератори како спровести овако нешто . Ја сам покренуо иницијативу па сада хајде да разговарамо о томе .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

изгледа да нема интересовања tuzansmajli8904

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Не знам колика би то база била, ако имамо у виду да човек може на свака три месеца да даје крв, а жена на четири онда тешко да нешто можемо да урадимо, али можемо да покушамо нешто, мада не знам колико овде има добровољних даваоца крви...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...