Драган Јашић Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Већ дуги низ месеци а богами и целу годину размишљам да поставим овако нешто . Често се преко друштвених мрежа тражи апел за помоћ око трансфузије или давање плазме за помоћ неком , небитно ко каже да се тако нешто неби десило и , далеко било , нама најближима . Желео бих мало да продискутујемо о томе . Како би било односно да ли се слажете да направимо као неку врсту базу података са члановима нашег форума који су у могућности да дају крв за спас живота са подацима о крвној групи коју има и бројевима телефона како би могли у сваком тренутку да прискоче у помоћ од 0 до 24 сата . Наравно и са , ако треба и адресом становања да би се знало ко је најближи у датом тренутку . Питање је како би то функционисало ? Шта ви мислите о овоме ? Мада наравно да се отварају још низ питања око спречавању неке врсте злоупотребе . Можда би о томе могли више да се позабаве модератори како спровести овако нешто . Ја сам покренуо иницијативу па сада хајде да разговарамо о томе . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 изгледа да нема интересовања tuzansmajli8904 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Не знам колика би то база била, ако имамо у виду да човек може на свака три месеца да даје крв, а жена на четири онда тешко да нешто можемо да урадимо, али можемо да покушамо нешто, мада не знам колико овде има добровољних даваоца крви... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука