Георгина Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Овако, на једном бденију сам после миросања и крштења приметила да ми је мајица сва остала истачкана миром и сад се питам да ли се то пере на неки посебан начин тј. да се вода баца на неко посебно место или да је ипак нормално оперем...помагајте .gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Нисам најбоље разумео-како после крштења на бденију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Октобар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Мислила сам на закрштавање, ако је то права реч, кад се прекрстимо 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 ??????? ??? ?? ???????????, ??? ?? ?? ????? ???, ??? ?? ?????????? 0409_feel ???, ?????? ?? ?? ???? `??????`, ?? ?? ???? ?????? ? ?? ???????? ?????. ?? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Октобар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Ја стварно ништа немам појма хвала брате 1317_womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Gergina,svaka cast za temu! Posto ljudi dosta toga ne znaju.Ja sam jednom zvala svestenika da ga pitam smem li da operem kosu i da se okupam,vece nakon bdenija,zbog tog uljanog krstica. :cheesy2: Rekao mi da smem slobodno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Мени је то тако било пријатно, да сам се са жаљењем умила. 1327_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Ja bih obicno ranije oprala kosu,ili sta vec.Ne znam sto tad nisam.A zelela sam da budem cista ujutru za Liturgiju i pricescivanje. 1327_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Ja bih obicno ranije oprala kosu,ili sta vec.Ne znam sto tad nisam.A zelela sam da budem cista ujutru za Liturgiju i pricescivanje. 1327_womens ??, ????... 1335_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Октобар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 А сад би могло и појашњење шта је то јелеј и слично? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ? ??? ?? ????? ? ????????? ??? ?? ?? ????? ? ??????? :smiley: ?? ?? ????????? ??? ??. ?????? ????? ?? ???. ???? ??.????? ????????????( ???????? ???????, ???? ??? ????) ?? ??????? ????????, ??? ? ???????? ???? ??? ????????. ?????? ?? ???? ???????? ??????????? ?????????? ??? ????? ?????????( ??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ?????????? ?????). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука