Jump to content

The Raven (2012)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сам одгледао овај филм и топло га препоручујем свим Поовцима а и онима који су макар само чули за њега :0104cheesy:

http://www.imdb.com/title/tt1486192/

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

Хвала!

нема на чему, ако треба и линк за скидање филма, ту сам!

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

stara verzija me oduševila kao klinca... a scena kad zmiju skine s vrata kao kravatu mi je najupečatljivija

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

А ја чекам да чујем утиске! Мада, не могу ја да говорим о филму јер сам према свему што је везано за Поа веома субјективан и онда моје мишљење у овој ситуацији није компетентно :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

несам се дојмио, један занимљив и леп покушај али мешпајз и едгаров дух приповедања је потпуно запостављен до границе безукуса због разблаживања ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...