Mono Написано Август 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2012 И ко је крив због тога? Хришћани им не дају да уведу подно грејање? Мени су муслимани криви што се у светосавској цркви на Врачару презнојавам ко ватрогасац зато што је вентилација и хлађење јако лоше? Биће да је тако, по твојој логици. На срећу, муфтија не мисли тако. Vlast i rezim su krivi... Nije narod kriv nego vlast...Kao i za mnoge druge stavri...Ni jedna dzamija u Srbiji nije dobila dozvolu za gradnju od II svetskog rata...Nista od vakufske (zaduzbinske) imovine nije vraceno IZ,isterani su veroucitelji iz skola.... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Борислава Д. Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Пратећи вест о Бајрамској песми, видим да је у неких 20% случајева повод како за "старе ране", тако и за, опростите, трабуњања и празнословље. Добро је да су људи људима направили честитку, добро је и што је прихваћена, а чудно је да се у србијанском свемиру појавила само овде, на два портала из Рашке области и у Куриру, који је очито реаговао јер је мислио да је вест запаљива. Пронашла сам линк за који верујем да је аутентичан, да су га поставили Дон Кихоти Београдски, и стога поздрављам овај чин. Посебно ме је дирнуло што су ставили сличице Гајрета, који подсећа на све оно што је мој народ изгубио. Подсећам и на Светог Николаја Охридског и Жичког и на његов однос према сирочади муслиманске вероисповести - он није допуштао да им се даје храна која није халал, није их јањичарио. И сматрам да ова песма спира љагу са свих нас, заслужену или незаслужену. Чињеница је да се НЕ ПОЗНАЈЕМО, да се сводимо на "лој" и "крметину", да једни о другима и не желимо да знамо више, а не познајемо ни себе. Као ПРИПАДНИЦИ КЊИГЕ, међутим, треба да се поштујемо, што написаше и Дон Кихоти Београдски, који су пробудили и сентименталне реакције највећег дела слушалаца песме. Свако добро од Господа, ево линка Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Ziveo Artemije,Pahomije,...ziloti,Crnogorska,Makedonska,Vlaska,Rumunska i Hrvatska pravoslavna crkva,....Slika pravoslavlja bi bilo mnogo bolja... Не разумем шта ти ово значи? Шта је по теби муфтија Јусуфспахић, секташ у исламу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Vlast i rezim su krivi... Nije narod kriv nego vlast...Kao i za mnoge druge stavri...Ni jedna dzamija u Srbiji nije dobila dozvolu za gradnju od II svetskog rata...Nista od vakufske (zaduzbinske) imovine nije vraceno IZ,isterani su veroucitelji iz skola.... Пусти власт. Овде говоримо о народу, о односу међу обичним људима. Они су, што се тиче муслимана и хришћана у Београду (за шире не знам) јако добри. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Борислава Д. Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 . Ето, опет се враћам поводу, наслову поста, а то је Бајрамска песма. Чује ли "јавност" ајет који сте навели? Има ли прилике да га у медијима чује? А кроз песму може и да чује и научи, и у томе је њена врлина. Из текста сам "открила" да Бајрам није неки "страшни" празник, већ благдан, радостан, да је прилика за породично окупљаљање, а научила сам и веома важне појмове, а то су СТУБОВИ ВЕРЕ, АМАНЕТ И ТЕКБИР. И суштину речи СЕЛАМ. Уместо шкакљивих, варљивих играрија, ево примера једне потпуно "урбаног" аранжмана, пријемчивог за "савремено ухо", из ког сва деца могу да науче понешто. А ако од малих ногу учимо да нисмо МИ И ОНИ, да нисмо ДРУГИ и да не постоји ДРУГИ, ето нам суживота, не поново, него ГЛАСНО И ЈАСНО. Како рече мој пријатељ: "Уз ову песму сви треба да цупкају и једу баклаве." Као неко нов на овом форуму, повучен песмом необичном у времена секуларна, молим за опроштај због већ другог јављања и желим свима свако добро од Господа. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Борислава Д. Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Још једном све молим за опроштај. Не знам шта је СТАТУС УПОЗОРЕЊА. Одјављујем се и нестајем са форума. Опростите, сестре и браћо, само сам реаговала на нешто што сматрам добрим. Праштајте, молим Вас, и не осуђујте ако сте моје речи осетили као неумерене и неодмерене. Свако добро од Господа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Не разумем шта ти ово значи? Шта је по теби муфтија Јусуфспахић, секташ у исламу? Isto sto i za tebe Artemije... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Пусти власт. Овде говоримо о народу, о односу међу обичним људима. Они су, што се тиче муслимана и хришћана у Београду (за шире не знам) јако добри. Ovde smo govorili zasto muslimani u Beogradu nemaju groblje,imaju jednu jedinu dzamiju,nemaju obrazovane ljude ili se neobrazovanima daje prednost,verouciteljima se zabranjuje veronauka,na njihova mesta se dovode nestrucne osobe i nepismene...samo jedan primer izbeceni su doktori islamskih nauka a veronauku predaju i ljudi samo sa osnovnom skolom ,bez i jednog razreda verske strucne skole.......i ako je to protiv svih zakona i pravila ove drzave,ministarstva vera i obrazovanja...imamo ljude koji su postavljeni za imame samo sa osnovnom skolom a magistri islamskih nauka nemaju sta da rade.... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Nije nista vraceno od vakufske zaduzbinke imovine Islamskoj zajednici... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Август 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Nema odgovora... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Август 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Cenim i poštujem svaku dobru nameru i delo od srca, sve ostalo je... Svaka čast svakom koji tako postupa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука