Jump to content

Gospode, kako da se obučem?

Оцени ову тему

marija

Излази ли дотична девојка из цркве или не?  

15 члановâ је гласало

1. 1. Излази ли дотична девојка из цркве или не?

• да
      4
    • не
      2
    • ма брате/сестро ...
      0
    • не може тако да уђе нигде
      0
    • ма не бих јој забранио да уђе у цркву
      7
    • What the...
      3

Препоручена порука

Маните ову слику људи више .Нађите за себе коме ћете ви да помажете. >crvenilo

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

• Одговори 69
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

jooooj, bre, decaci,dokle, bre, vise, s tim preganjanjem?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

neko stavi sliku ženske u miniću i oni se podave.....na 3 strane...šalim se al stvarno,što je bitno dal je išla u crkvu ili ne i dal nosi gaće il ne....ajmo bolan o konkretnim stvarima......

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ја лично немам ове недоумце. за шта се прво ухватим ја то обучем. важно ми је да је чисто, опеглано и црно  0104_cheesy

а, ви, дечаци? јел ви имате муку из питања?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Постављена тема је; "Како се обући за Цркву?" Ми само разговарамо на ту тему која је постављена. Не видим шта је ту чудно?

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Letos napadali Severinu sto je u majci i sorcu usla u Crkvu u Dubrovniku ,imala malo manje krpica nego ova plavusica na slici i ja ne vidim sta je u tome lose !

Zena i treba da bude lepa na svakom mestu i u svako vreme pa i meni je lepse kad u Crkvi vidim ovako lepu Boziju kreaciju ! Lepota joj nije sama od sebe nego dar

Подели на овим сајтовима

ма не бих јој забранио да уђе у цркву - 3 (42.9%)

0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...