Jump to content

Gospode, kako da se obučem?

Оцени ову тему

marija

Излази ли дотична девојка из цркве или не?  

15 члановâ је гласало

1. 1. Излази ли дотична девојка из цркве или не?

• да
      4
    • не
      2
    • ма брате/сестро ...
      0
    • не може тако да уђе нигде
      0
    • ма не бих јој забранио да уђе у цркву
      7
    • What the...
      3

Препоручена порука

??? ?? ????? ???? ? ??????

?????? ????? ?????? ?? ?????, ?? ?? ?????? ??????? ?? ?? ??? ???? ????? ?? ???, ? ????? ??? ????? ???? ? ????? ??????????? ????????.

zna?i priznaješ da gledaš  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 69
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

hej,šala....gledam i ja al ne mislim  da su neprikladne već krivim sebe....da pratim bogosluženje ne bi mi smetalo ni da se goli šetaju oko mene...mala krajnost al eto da ilustruje

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

наравно да овакво облачење са ове горње фотке није за Цркву, ал не смемо да судимо, а поготово шта је у нечијем срцету  0110_hahaha

драгане ако си расположен за другачију врсту облачења  0110_hahaha

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2450.0.html

Подели на овим сајтовима

грубо и неотесано, делотворно нема шта, мада постоје и лепши начини да се некоме усади страх Божји и поштовање светиње ...

мада, сваком своје ...

Подели на овим сајтовима

Ко смо ми да одређујемо како ће нас Господ преко свештеника опоменути и васпитавати?

Ако треба да подвикне, што да не, ако је то добро за мене и моје спасење.

Подели на овим сајтовима

Ми смо у школи некада морали да носимо ђачке блузе. Има локала у којима те не примају у патикама. Не видим зашто би само у Цркви требало да се облачи како је коме воља.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

па реко ја, сваком своје, не видим да сам се бунио  joooj

а што се тиче пристојног облачења, ту апсолутно немам ништа против пристојности  dada

кад ја идем у цркву, дал на богослужење ил овако, обучем се што лепше и свечаније ...

не улазим у кратким панталонама или тренерци у цркву, ал се трудим и да оставим утисак онима који први пут улазе да виде шта и како треба, ако питају, па онда је пола посла већ готово  crvenilo

Подели на овим сајтовима

ok...a šta mislite o ovome.....prolazim ja pored svoje crkve,leto oko 4 popodne...u šorcu sa 15 boja i majici sa rukavima.....i papučama...kad vidim-večernja služba...napolju 40 stepeni...nisam planirao da svraćam ali sam imao vremena  na pretek jer sam išo kući od negde...šta ću,kud ću.....imao sam baš želju da se pomolim...razmislim se i udjem,ko velim-ako me baš isteraju,neka...prodje ti služba,niko od sveštenika me ne opomenu nit me pogleda čudno i na kraju,taman izlazim iz crkve a moj brat od strica,veroučitelj,kaže-brate,nemoj više tako u crkvu da dolaziš......

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

лепо је то, ал ја бих ту теби иступио са помоћу, а не са истеривањем ...

наиме, у грчкој имају један леп обичај да облаче људе у спољашњој припрати или испред самог улаза у цркву са некаквим туникама или тогама које свима пристају и покривају до гуше ...

нешто као она најдоња бела одежда свештеника ...

значи морамо и ми мало да се потрудимо, а не само да учимо памет - прво нахрани па онда и научи друге да пецају ...

Подели на овим сајтовима

ако је мени упућено ...

искрено, не привлачи ме, тако да сам индиферентан, али не видим разлога да неког својом неприпремљеношћу и недостатком таквих компромиса типа тога или некаквих чаршава и сличних дообука некоме не дозволимо да дође и види.

ако дообука нема, како некоме да забраним?

јесте, није Црква музеј, али зар ћеш неком вапијућем ускратити молитву?

мени то не пада на памет ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...