Jump to content

Gospode, kako da se obučem?

Оцени ову тему

marija

Излази ли дотична девојка из цркве или не?  

15 члановâ је гласало

1. 1. Излази ли дотична девојка из цркве или не?

• да
      4
    • не
      2
    • ма брате/сестро ...
      0
    • не може тако да уђе нигде
      0
    • ма не бих јој забранио да уђе у цркву
      7
    • What the...
      3

Препоручена порука

Moracu da se ponovim,mada to ne volim da cinim.Osobama cistog srca je sve cisto,cak i oskudna garderoba.

I obratno.

Zasto se neko ne zapita da li je neka zena imala dovoljno novca da kupi vise materijala da sasije par centimetara duzu suknju?!

ili se setite sta ja nas patrijarh govorio kad su ga odgovarali da ne ide autobusom pored beogradske ade (kupalista) zbog mnostva nagih ljudi

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 69
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Moracu da se ponovim,mada to ne volim da cinim.Osobama cistog srca je sve cisto,cak i oskudna garderoba.

I obratno.

Zasto se neko ne zapita da li je neka zena imala dovoljno novca da kupi vise materijala da sasije par centimetara duzu suknju?!

ili se setite sta ja nas patrijarh govorio kad su ga odgovarali da ne ide autobusom pored beogradske ade (kupalista) zbog mnostva nagih ljudi

Svako od nas vidi ono što želi da vidi

:smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Prvo smešno je što je akcenat opet stavljen na žene i na njihovo oblačenje 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' />

zar muškarci ne voze sportske bicikle, ne idu na plaže u diskoteke https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif

Druga stavr neke stvari su zaista, blago rečeno, površne

U čemu je razlika ako vodimo ljubav u mraku ili sa upaljenim svetlima??

Postoje neukusna i nepristojna oblačenja u zavisnosti od  mesta  gde se ko nalazi i to smo raspravili već na nekoliko tema, no neke stvari se stalno provlače, a između ostalog i tema o oblačenju

Адам и Ева били су у рају наги и нису се стидили, али су ова света невиност и чистота изгубљени кроз грех неверја и непослушности, кршењем првог завета с Богом од стране првих људи. Све је у човеку постало болесно, скверно, лишено све¬тости, највећим делом непристојно. Као последица ове изопаче¬ности јавио се стид и грижа савести, кроз осећај да нешто није у реду, да је учињен прекршај, да се изгубила сопствена вредност. Огрубело тело требало је сада да сакрије болест душе, а само те¬ло које је узроковало укорењивање страсти у души, требало је да прикрије одећа. "Одећа је споменик грехопада" - сведочи свети¬тељ Филарет Московски. Одећа је својеврстан знак покајничке жалости, смирујући покров, погребни прекривач, који подсећа да смо далеко од слободе, да немамо право да се опуштамо и пу¬штамо на вољу својим жељама. Обнаживање тела и раскалашна чулно понашање крије у себи противљење Божијој вољи и пред¬ставља супростављање епитимији коју је човечанство заслужено добило (сетимо се кожне одеће у коју је Бог оденуо прародитеље - Пост. 3, 21), представља непризнавање кривице, одбијање да се види свој пад, увређеност, одрицање од смирења.

neko se i u čadoru može raskalašno ponašati, neko će biti čedan i u mini haljini

tela obnažuju i muškarci i žene podjednako, pitanje ej samo mesta i vremena gde i kada to rade

niti će nas odeća pogubiti, niti će nas odeća spasiti, već ono što u srcu nosimo

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

zar muškarci ne voze sportske bicikle, ne idu na plaže u diskoteke 0409_feel

???? ? ?????? ,??? ?? ????? ? ? ?????????,? ?????? ? ? ??????????. 0104_cheesy

a ponekad i na :drugarstvo:

1317_womens

Подели на овим сајтовима

Овој сестри се ја пријављујем да докупим материјал за хаљиницу.Нека се јаве и остали људи добре воље долази хладно време. 0409_feel

Постављена слика

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

???? ?????? ?? ?? ??????????? ?? ??????? ????????? ?? ????????.???? ?? ???? ? ?????? ???? ????? ???? ?????? ?????? ?????. 0409_feel

Постављена слика

kupi joj novu haljinu a meni dajte ovu

na moju visinu taman ?e mi biti do kolena 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Оћу ,шаљем ти је под обавезно чим предам хуманитарну помоћ,али тражим слику на којој си у њој како бих видео да ли се носи,а не да стоји у плакару.Када је прерастеш даћемо је даље  0104_cheesy

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Мени је занимљиво да су код животиња мужјаци украшени ради привлачности, паун раскошним шареним репом, петао крестом и репом, лав гривом, јелен роговљем и.т.д. Док код људи женски пол има облине и атибуте којима треба да привуче партнера.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Значи ако девојка обуче минић није религиозна?

То се зна на основу гардеробе?

Онда сам ја дубоко религиозна јер због вишка кг носим дуге сукње и тренерке.

Подели на овим сајтовима

не, не, драга, ова је високо религиозна, мада уме да буде проблем и мало метаније, а камоли велико  leteti leteti leteti

драгане брате већ смо нашироко и надугачко са бавили том проблематиком а патријарх Павле је лепо рекао о томе да свако види оно што жели  leteti

Подели на овим сајтовима

najviše bi voleo da mogu cele godine da nosim farmerice,belu majicu i papuče-ne jedne iste- i one flip-flops papuče

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...