Jump to content

Gospode, kako da se obučem?

Оцени ову тему

marija

Излази ли дотична девојка из цркве или не?  

15 члановâ је гласало

1. 1. Излази ли дотична девојка из цркве или не?

• да
      4
    • не
      2
    • ма брате/сестро ...
      0
    • не може тако да уђе нигде
      0
    • ма не бих јој забранио да уђе у цркву
      7
    • What the...
      3

Препоручена порука

Ova tema možda jeste malo sarkastična ali mi nije namera da se sprdam sa bilo čim i bilo kim

Gospode, kako da se obučem kada idem u pozorište, na plažu, na planinu, u šetnju....... crvenilo

Dugo kratko, otvoreno zatvoreno, tamno svetlo, usko široko, klasično, avangardno, udobno neudobno, odeveno poluodeveno, raskošno ,jednostavno, novo ,staro, prozirno neprozirno, kupljeno na buvjaku..................... klapklap

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 69
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

u pozoriste--- minic, sto kraci, uz duboko dekoltiranu bluzu, po mogucstvu kratku da se vidi pirsing u pupku ili tetovaza. Naravno, sve to na stiklama od 15cm  minimum sa platformom.

na plazu---  rolku, jaknu, dzemper i naravno kupaci kostim

na planinu--malu crnu haljinu

Подели на овим сајтовима

u pozoriste--- minic, sto kraci, uz duboko dekoltiranu bluzu, po mogucstvu kratku da se vidi pirsing u pupku ili tetovaza. Naravno, sve to na stiklama od 15cm  minimum sa platformom.

na plazu---  rolku, jaknu, dzemper i naravno kupaci kostim

na planinu--malu crnu haljinu

jel kupa?i obavezan crvenilo klapklap

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

ja sam jedno vreme stalno kretala na posao u kucnim papucama.

jednom sam i otisla u njima na posao crvenilo (malo sam rasejana)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

ja sam jedno vreme stalno kretala na posao u kucnim papucama.

jednom sam i otisla u njima na posao crvenilo (malo sam rasejana)

ja sa papilotnama u kosi klapklap

Подели на овим сајтовима

jel kupa?i obavezan crvenilo 0409_feel

ako si nudista nije  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0118_bleh.gif

a sme li se  biti nudista ako si pravoslavan klapklap

mislim, nemojte olako da shvatite ovu temu, još malo pa ?e tema obla?enja biti važnija od teme  u duhovnom napredovanjujoooj

Подели на овим сајтовима

jel kupa?i obavezan 0505_music 0505_music

ako si nudista nije  bleh

a sme li se  biti nudista ako si pravoslavan 0505_music

mislim, nemojte olako da shvatite ovu temu, još malo pa ?e tema obla?enja biti važnija od teme  u duhovnom napredovanjujoooj

Ka??? ?? ???? ??? ?? ?????,??????? ?? ?? ????? ? ???????? ? ????? ??????? ? ?????.?? ???? ?????? ?????? ????.

Izgleda da za pojedince ima i te kakve veze

Lep tekst napisa o Ugrin na temu suštine i forme

Meni je li?no malo mu?no da  slušam da je to kako se ko obukao merilo koliko je vernik 1405_love

ljudi ne moraju mešusibno da se slažu oko na?ina odevanja, ono što je meni neukusno nekome se dopada, ali ko ima za pravo da proziva i osušuje nekoga zato što je suknja 1 cm iznad kolena https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif

Treba li da se zabradimo kao muslimanke

Постављена слика

0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Kako treba "vidiljivo" da ozna?im da verujem?  0505_music A,znam...obu?i se do guše i onda ?e svi znati i videti...

Kao fariseji...spolja gladac a unutra? I šta Gospod re?e njima i slu?ajno li im to re?e?

Ne radi se o vidljivom pokazivanju vere ni najmanje.  Ako verujem, to radim zbog sebe, ne zbog tebe ili  bilo koga drugog.

Sto se oblacenja i svlacenja tice, nismo svi isti i to stoji. I neka se nosi kako ko voli.

Kad bismo svi bili cista srca ne bismo imali lose misli  i zelje. I tada necija golotinja ni u jednom momentu ne bi na bilo koji nacin delovala na nasa cula.Ne bismo je ni primecivali.

Obzirom da nismo svi takvi, ja prva, mislim da ne treba nekog drugog dovoditi u iskusenje bilo koje vrste.

Подели на овим сајтовима

.????? ?? ,,????????? ?? ????``???? ?????????????? ??? ????????.?? ?? ????? ????? ???? ?????? ????? ?????????.???? ?????? ?? ????? ???????? ???? ?????? ????.

0505_music

A ti kada postiš, pomaži svoju glavu i operi svoje lice, 18 da se ne pokažeš ljudima da postiš, nego Ocu svome koji je u tajnosti;

PO MATEJU 6

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...