gosa Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 pozdrav igore i ja bih posao sa tobom u lion i moj burazer pa ako hoces posalji porukom tvoj broj tel. da se cujemo i dogovorimo pa sta nam bog da moj broj tel . +382 68 755 663 i +382 68 075 076 pa mi posalji poruku pa cu te ja zvati pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladika Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 LJudi ja mislim da ovo nije prevara,jer kada vi saljete novac preko western uniona onda ta osoba kojo jsaljete ne moze podici novac tamo bez broja. Kada posaljete novac dobijate broj pomocu kojeg osoba podize novac,a to znaci dok ne udjete u francusku i tek kad dodjete kazete broj. Resenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2012 LJudi ja mislim da ovo nije prevara,jer kada vi saljete novac preko western uniona onda ta osoba kojo jsaljete ne moze podici novac tamo bez broja. Kada posaljete novac dobijate broj pomocu kojeg osoba podize novac,a to znaci dok ne udjete u francusku i tek kad dodjete kazete broj. Resenje Ma on se ne javlja, poslao mi je mail u kome me uči kako da se ponašam umesto da konkretizuje stvar i koja korist od broja ako nemaš autobus? Nego lepo ide Igor i čim stigne javlja nama ostalima i mi mu se pridružujemo, bolje da "žrtvujemo" jednog našeg, ako on uspe eto nas u Lionu kod njega ako ne uspe ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2012 Mora da uspe! Šalje nam "kordinate" i mi ostali krećemo. Nego gde ima da se kupi beretka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladika Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 Kako to da cekamo da Igor ode pa da nam da informacije kad su prijave samo do 7-og avgusta. Ako uplatis do 7-og onda kao automatski potvrdjues da ides.Posle 7-og nema uplate vise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2012 Igor ne ide u paketu, on ide hrabro sam i jedino nam on preostaje da javi šta se zaista dešava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2012 Uostalom bolje da refundiramo Igoru troškove od zarade ako uspe nego neproverenim i krajnje sumnjivom oglasu. Evo odgovora ambasade: Postovani, Francuska ambasada se nebavi oglasima .Budite jako obazrivi da vas ne prevare. Saljem Vam sajt: www.ofii.fr gde mozete da se informisete o proceduri za radnu sezonsku vizu. S postovanjem Florence Rakic Service des visas Ambassade de France en Serbie -----Message d'origine----- De : dudagrac at yahoo.pl [mailto:[email protected]] Envoyé : jeudi 2 août 2012 00:35 À : [email protected] DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladika Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 Pa sta nam vredi da nam javlja sta se desava kad smo zakasnili onda za ovu sezonu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2012 On stiže 15 što znači da ima vremena da ako se snađe javi nama sezona potraje do kasno u jesen. Onda je na nama da nagradimo njegov trud. Uostalom i onaj berač stiže nekako kasno al najbolje prođe, ajd malo da verujemo u čuda: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Август 5, 2012 Пријави Подели Написано Август 5, 2012 Највероватније лаж, јер зашто човек да шаље паре да би му купили карту тамо, кад може да је купи овде?!! Уосталом, зашто и ту суму не одбију на крају, од последњих исплата? gosa and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Највероватније лаж, јер зашто човек да шаље паре да би му купили карту тамо, кад може да је купи овде?!! Уосталом, зашто и ту суму не одбију на крају, од последњих исплата? Provizija za slanje para otprilike košta koliko i karta Pariz -Lion, najmanja provizija je je bila 8€ kad sam ja slao nešto jako malo novca, ovde je sigurno 30 €. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amadeus Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 e ovako drustvo ja sam resio krecem 15 za lion iz novog sada pa sta bog da izvadio sam kartu povratnu 13700din potrudicu se sam da nadjem posao u vinogradima na crno ako hoce jos neko nek se javi Ja takodje 14, avgusta planiram da kupim povratnu kartu za Paris iz Nisa i idem solo da potrazim posao na plantazama. Ako ima neko ko bi da mi se pridruzi neka mi se javi na mail: [email protected] ili 0644007332 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Pojavili su se ovakvi oglasi: http://oglasi-mali.com/oglas_12260_potrebni-radnici-u-francuskoj.htm Poznavajući mehanizam zapošljavanja u EU pitam se šta mislite, da li bi jedan Francuz se lomatao da izvadi brdo papira da zaposli Srbina a ima na raspolaganju moje Poljake, pa Bugare, Rumune ... Imam utisak da je teška prevara, šta vi mislite? Moj drug je bio otišao u Francusku,sa drugim drugaromm,koji je odbojkaš pa je igrao za jedan francuski klub. Momak je inžinjer voćarstva i vinogradarstva,posao nije našao ni u najavi,francuski nije znao a francuzi engleski ne pričaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука