зеленизуб Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Не'м појма, ал' ми се једна оваква тема учинила корисном. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Одлична. Ето добили смо владу, дивну владу... премијер и министар полиције у исто време ( генијално знам) а све службе безбедности у рукама једног човека - Александра Вучића.. бајно. Дивна влада дивна.... Тешка централизација све обавештајне, полицијске и војне моћи у рукама два човека. Дачићева Прича од не желим место премијера дошла је у реалност са ЖЕЛИМ И ПРЕМИЈЕРА И ПОЛИЦИЈУ и то не за његову странку него ЗА ЊЕГА ЛИЧНО. Ау миле.....Зезање лудило... певајј Србијо земљо лудакааа... Дижем руке од политике..или чекам да шешељ оде из политике да постанем радикал. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Драго ми је и то што је Mladen Milosavljevic међу првим ентузијастима, требало му је цела 2 ( словима: два ) минута да нас награди својом фасцинацијом србским службама. Самим тиме је одмах и свима јасно да овако насловљена тема обећава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Хтео сам на другом кругу али видим да се трудиш да будеш духовит и иде ти па реко што да не покажем риспект. Него сине ја сам синоћ изо 4 (словима четири ) дупле вотке нискога квалитета вечерас. Није то лепо... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 'Начи, четр' вотке нигде лада нема... тц, тц, тц, тцрни Маладене. Па није све у пићу несавесни младићу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Млађо, сине, па ти пијеш? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Млађо, сине, па ти пијеш? па пијем... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Upropasti te ta skola .... pod hitno da batalis to i okrenes se dangubi na forumu .... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2012 And now for something completely different... nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука