Србадија Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Stvarno ne razumem ljude koji se bave Bogom,a nisu imali uvid u njega Mislim bez uvrede kako neko u ovom zivotu moze da se bavi mitarstvima a da je imao uvid i video svojim ocima iste? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Ti nisi jos ni pogledao klip To sto si napisao bas nikakve veze nema sa vezom, osim ako ti se stvarno nije desio trip mitarstva, a kako vidim i nije. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Ajmo jedno pa drugo ... .. Koji (bre) to Sveti Oci govore o mitarstvima..?? .. I da li je pravoslavna, duhovna, Crkvena pa ako oc'ete i normalna stvar govoriti, da kad uzmete biometrijska dokumenta trreba sprziti kozu sa prsta koji je dao otisak...??? .. Da ostavimo pu$enje .. ono dodje kao nebitno u odnosu na gorepomenuta ... sozercanija.. feeble, DYNABLASTER, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Ima uporiste u smislu ne da li je to tacno ili netacno,vec da su i neki sveti oci o tome govorili,mozda su gresili,mozda ne,ali nije to otac Joil izmislio u svojoj glavi,a da pre njega niko to nije pomenuo nigde. Zasto nije postao iguman Ostroga? Zasto je postao iguman Cirilovca? to je sad vec rekla kazala iako nista nisi rekao kontam da je to nesto sto bi svako trebao da se zamisli i da ispadne da je otac Joil kaznjen time. A svako je gresan,sem Boga,pa i duhovnici. Nema uporiste niucem osim u apokrifnom spisu iz 12 ili 13 veka . Uzput celo ucenje iz tzv. Zitija balzene Teodore nema veze sa Jevandjeljem. Imas priliku da procitas i pogledas puno klepih stavri o tome. Zasto nije postao iguman Ostroga? Nista tu nije rekla kazala nego se lepo zna a o Cirilovcu necu ni da pricam. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Stvarno ne razumem ljude koji se bave Bogom,a nisu imali uvid u njega Mislim bez uvrede kako neko u ovom zivotu moze da se bavi mitarstvima a da je imao uvid i video svojim ocima iste? Moze lepo zato sto takva bajka ne postoji! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 Moze lepo zato sto takva bajka ne postoji! Pod pojmom bajka nisam mislo na Boga vecc na mitarstva. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ja sam mislila da su teme o o. Joilu zatvorene ... Vidi se da me dugo nije bilo na forumu .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Фебруар 19, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2022 Bože pomozi o. Joilu. A šta mu je, nisam u toku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука