Jump to content

Smisao života u Islamu

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Не, не! Овако неће моћи!

Ако нисте спремни да разговарате немојте ни да улазите на тему! У супротном радиће бан!

Мислим да би најбоље било да на ову тему одговори неко ко је муслиман па да видимо како се то пројављјује у свету у коме живимо.

Босанац, можеш ли?

Подели на овим сајтовима

Не, не! Овако неће моћи!

Ако нисте спремни да разговарате немојте ни да улазите на тему! У супротном радиће бан!

Мислим да би најбоље било да на ову тему одговори неко ко је муслиман па да видимо како се то пројављјује у свету у коме живимо.

Босанац, можеш ли?

Ok, brate pokušat ću!

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Da uzmu kilogram eksploziva i ubiju 10 neduznih ljudi,kolko sam ja ukapiro.

Prijatelju, nisi dobro skontao .Smisao života u islamu je sasvim drugačiji od onoga što si ti ovdje napisao.Stoga potrudit ću se da napišem koju vezano za postavljenu temu.A ti prijatelju nemoj sam se ponižavati i donositi sud o onome što neznaš.

Na kraju teksta kojeg napišem ako se budeš udostojio da postaviš pitanje , pitaj ja ću ti odgovoriti.

Подели на овим сајтовима

Prijatelju, nisi dobro skontao .Smisao života u islamu je sasvim drugačiji od onoga što si ti ovdje napisao.Stoga potrudit ću se da napišem koju vezano za postavljenu temu.A ti prijatelju nemoj sam se ponižavati i donositi sud o onome što neznaš.

Na kraju teksta kojeg napišem ako se budeš udostojio da postaviš pitanje , pitaj ja ću ti odgovoriti.

Jedva cekam texst :)

Подели на овим сајтовима

Zasto je Allah stvorio ljude i koji je smisao zivota u Islamu ?

Nisam stvorio ni ljude ni dzinne osim da me obozavaju...Kur'an

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343566169' post='685165]

у чему је разлика онда између човека и демона, а где су ту анђели?

Demon je oličenje krajnosti u lošem, tj nepokornosti , inatu zavidnosti, a nađeo je oiličenje pokornosti , Bogu u svemu onome što mu naredi da čini.Čovjek je između toga dvoje i njegova djela ga čine sličnim jednoj od dvije spomenute vrste božijih stvorenja.Ukoliko čini loša djela poistovječuje se sa šejtanima, i biva jedan od njihovih vojnika svjesno ili nesvjesno a ukoliko čini dobra djela i pokoran je Bogu on se poistovječuje sa anđelima čak može da bude i bolji od njih.

Подели на овим сајтовима

Bog je dao čovjeku razum, i slobodnu volju.Objašnjeno je u islamu šta je doro za čovjeka a šta je zlo.Čovjek bira put kojim će ići ali snosi posljedice svojih postupaka.

Rekao je Allahov poslanik:Ko na Sudnjem danu nađe na doro(zbog djela koje je činio)neka zahvali bogu na tome, a ko nađe nešto drugo neka ne krivi nikoga osim samoga sebe.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...