Ignjatije Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Zasto je Allah stvorio ljude i koji je smisao zivota u Islamu ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Dajte bre ljudi mir malo. Tema je ozbiljna. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Dajte bre ljudi mir malo. Tema je ozbiljna. Stvarno, sramota na ovo što pišete! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Не, не! Овако неће моћи! Ако нисте спремни да разговарате немојте ни да улазите на тему! У супротном радиће бан! Мислим да би најбоље било да на ову тему одговори неко ко је муслиман па да видимо како се то пројављјује у свету у коме живимо. Босанац, можеш ли? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Ja sam imao najbolje namere sa ovom temom. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Не, не! Овако неће моћи! Ако нисте спремни да разговарате немојте ни да улазите на тему! У супротном радиће бан! Мислим да би најбоље било да на ову тему одговори неко ко је муслиман па да видимо како се то пројављјује у свету у коме живимо. Босанац, можеш ли? Ok, brate pokušat ću! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 27, 2012 Пријави Подели Написано Јул 27, 2012 Da uzmu kilogram eksploziva i ubiju 10 neduznih ljudi,kolko sam ja ukapiro. Prijatelju, nisi dobro skontao .Smisao života u islamu je sasvim drugačiji od onoga što si ti ovdje napisao.Stoga potrudit ću se da napišem koju vezano za postavljenu temu.A ti prijatelju nemoj sam se ponižavati i donositi sud o onome što neznaš. Na kraju teksta kojeg napišem ako se budeš udostojio da postaviš pitanje , pitaj ja ću ti odgovoriti. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Prijatelju, nisi dobro skontao .Smisao života u islamu je sasvim drugačiji od onoga što si ti ovdje napisao.Stoga potrudit ću se da napišem koju vezano za postavljenu temu.A ti prijatelju nemoj sam se ponižavati i donositi sud o onome što neznaš. Na kraju teksta kojeg napišem ako se budeš udostojio da postaviš pitanje , pitaj ja ću ti odgovoriti. Jedva cekam texst Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Oko smisla zivota,raja i drugih stvari u islamu je dosta pisano,dakle treba malo precesljati forum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Ok I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Zasto je Allah stvorio ljude i koji je smisao zivota u Islamu ? Nisam stvorio ni ljude ni dzinne osim da me obozavaju...Kur'an Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 у чему је разлика онда између човека и демона, а где су ту анђели? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343566169' post='685165] у чему је разлика онда између човека и демона, а где су ту анђели? Demon je oličenje krajnosti u lošem, tj nepokornosti , inatu zavidnosti, a nađeo je oiličenje pokornosti , Bogu u svemu onome što mu naredi da čini.Čovjek je između toga dvoje i njegova djela ga čine sličnim jednoj od dvije spomenute vrste božijih stvorenja.Ukoliko čini loša djela poistovječuje se sa šejtanima, i biva jedan od njihovih vojnika svjesno ili nesvjesno a ukoliko čini dobra djela i pokoran je Bogu on se poistovječuje sa anđelima čak može da bude i bolji od njih. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 30, 2012 Пријави Подели Написано Јул 30, 2012 како се односи Ислам према свакој појединачној личности и њеној слободи? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 30, 2012 Пријави Подели Написано Јул 30, 2012 Bog je dao čovjeku razum, i slobodnu volju.Objašnjeno je u islamu šta je doro za čovjeka a šta je zlo.Čovjek bira put kojim će ići ali snosi posljedice svojih postupaka. Rekao je Allahov poslanik:Ko na Sudnjem danu nađe na doro(zbog djela koje je činio)neka zahvali bogu na tome, a ko nađe nešto drugo neka ne krivi nikoga osim samoga sebe. Ignjatije and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука