Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Неко је ту лагао, да ли опозиција или власт? Када ће да се утврди истина? Ето и двераши се ућутали сад када је дс сишао са власти... питам се зашто? Сопменуше још једном као они очекују бла бла бла... и ето оде ДС и више се нико не чује око наводно покрадених избора? Јел се манипулисало умовима грађана свесно и намерно у политичке сврхе, или је пак Дс стварно лоповска странка? Више никог не интересује? Мене јако интересује ко је ту од нас правио магарце и колико... али изгледа да за ДВЕРАШЕ и Напредњаке то је било актуелно питање само док ДС не сјаше са власти да Напредњаци узјашу. Ко ће ту да сноси политичку одговнорстно за намерне лажне тврдње или кривичну одговорност за крађу избора??? јел вас не занима ? Ево само да се подсетимо....ко једини данас још увек прича о покраденим гласовима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 pravo da vam kažem, ne pitam se i nije me briga u opšte, ovde je i onako formalna demokratija, građani se najmanje pitaju. Meni lično se ama baš ništa nije promenulo od silaska DS-a pa do jašenja SNS-a, a iskren da budem nisam ni primetio da se puno novih lica pojavilo u vladi. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ево само да се подсетимо....ко једини данас још увек прича о покраденим гласовима... Прича, али мислим да избори нису ни били покрадени. Зар не мислиш да би вучко то искористоо да уапси неког и добије још мало на рејтингу? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Прича, али мислим да избори нису ни били покрадени. Зар не мислиш да би вучко то искористоо да уапси неког и добије још мало на рејтингу? Једино себе да `апси... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Једино себе да `апси... како могли они да покраду изборе тад кад нису били у власти и кад су они изашли са теоријом о краденим изборима :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука