коЖељ њацИ Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 Само да одговорим на ону избрисану тему јербо се тиче сајентолога. ne verujem, nadam se it is not true jadna Vikica ako je ovo tacno Крузова жена је Томицу напустила пре неколико чито ја у жемској штампи тобож због сајентолога. А сад пошто долазим са видовдана био би ред да се мало упустим у заверологију. Могуће је рецимо да су сајентолози пласирали ову причу да би се опрали због развода Кејти Холмс од Тома Круза , јер је она недавно дала интервју у коме каже да је живела као у кавезу са Крузом због сајентолошке секте и њених небулозних правила . Рецимо каже да је морала да се порађа у потпуној тишини јер тако захтевају правила сајентолога, значи нема дерњаве па таман очи испале. Сајентолози имају брдо лове и што не би платили неком новинарчићу да пласира ову вест . С друге стране ни да је дерпе не би ме изненадило јер ти милијунаши кад све изгустирају кажу ајд још и ово па ми се можда и свиди и тако смо недавно сазнали да је и Џонтра-Волта исто геј . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 Углавном, сад знамо како набављају оне тета нивое којима контролишу све живо око себе. Рецепт нам дају Џонтра и Тома. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 sta zar i Dzon-Transvolta?! 0409_feel 0403_feel sve neki lepotaneri, e a najsmesnije mi je bilo za Kikiriki Martina, odma sam vido da je gejak, a zene se pale li pale 1312_womens nema sanse da se objasni, jos dobijem odgovor da je ljudima krivo pa kazu da je peder 0110_hahaha RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 e a bi mi smesno jednom, doso kod druga, koktel majstora, Robike(ja ga tako zovem ili Robi-bobi i on to ne voli kaze "kao neki madjar" hahaha, a on rusin valjda, a ja to iz miloste, inace ga drugi zovu Roki, a meni se to ne svidja, inace je dvojnik onom Soyeru iz LOST, i idemo mi sad tako a on onako misicav kao na pijacu (da kupimo sveze namirnice za pizze jer drzi kafanu pored) nosi frajersku majicu bez rukava i posto mi je cela scena licila na spot Rikija pocnem nasred ulice da pevam o leo leo leo leo la, i pukli smo od smeha :laugh: Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 Ко би реко, а има само 1,60цм. цццц.... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 14, 2012 Пријави Подели Написано Јул 14, 2012 Стручно: http://vukajlija.com/sajentologija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука