Broken Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Slika? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Голубји поглед право у очи ... ме не никада не вара, без обзира на старосно доба! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Кликните на слику да је повећате. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Mladi Amfilohije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Није. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Атанасије Ракита Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Није. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Ево мало јасније слике, видели сте и висину, а сад глава на раменима: "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Врло, врло, ''популаран''. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Дај помоћ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Архимандрит. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Жив. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 У манастиру у Србији? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 У манастиру, није у Србији. загледајте се мало у очи... очигледно је... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Гаврило лепавински? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука