Danijela Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Г. ЈОАКИМ (ЈОВЧЕСКИ) "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Јесте! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Старац Јефрем Филотејски и Аризонски Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Jeste Sad ti "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ајде баш да видимо... Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Melanija, igumanija manastira Vavedenje, Beograd. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ја не знам ко је то, али имам једну слику за коју мислим да нећете никад погодити Може нека протекција, да објавимиако нисам погодио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Може само дајте ... Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Mozes posto pogodis ko je ovo: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Патријарх Димитрије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Da. Sad udri "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Владика Порфирије? Milan023 and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука