kron Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Kad bi za ovo cuo Hitler Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 просто не знам шта је горе - људи који виде у технологији зло или они што оће да је злоупотребе. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 нико није рекао да је технологија зло...јел читаш ти постове... примена ове врсте технологије на задату тему...јесте зло.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 нико није рекао да је технологија зло...јел читаш ти постове... примена ове врсте технологије на задату тему...јесте зло.. слободно прочитај неколико пута шта сам написао, док год не будеш разумео клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342689554' post='681524] слободно прочитај неколико пута шта сам написао, док год не будеш разумео када ти будеш написао нешта што има смисла.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 када ти будеш написао нешта што има смисла.. сва срећа, нисам одговоран за туђа ограничења клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342691968' post='681540] сва срећа, нисам одговоран за туђа ограничења ни ја за туђе лупетање.... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 ни ја за туђе лупетање.... видим да ти није дан за памет, иди види јел сам код бандере па ми јави клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342692240' post='681543] видим да ти није дан за памет, иди види јел сам код бандере па ми јави ххахахаха какав си ти хахар... нисам могао ни да предпоставим Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука